Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell direkt bunkónak...

Miért kell direkt bunkónak lenni az úton?

Figyelt kérdés

Még a parkolóban voltam, mikor valaki láthatóan próbált bebénázni a mögöttem lévő helyre a BMW-jével. Gyűlölöm a prémium autósokat alapból is, de amikor épp elindultam a 20 éves autómtól

és üvölt ki, hogy előrébb kellett volna állni ez az érzés csak rosszabb lett. A válaszom csupán annyi volt, hogy az én tudásom sajnos csak ennyi, látszik az autonóm is. Az viszont kérdéses, hogy tehetségtelen bunkóként miből lehet BMW-t venni. Hozzáteszem én a mögöttem lévő helyre is probléma nélkül beparkoltam volna. Ennyire honorálják a tudást az országban...

2023. aug. 5. 23:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
41%
Annyira kínos mindenkinek olvasni, hogy neked ennyire fáj a csóróság. Miért égeted magad ország-világ előtt?
2023. aug. 7. 14:11
 22/39 anonim ***** válasza:
52%
A gazdagokat én sem szeretem
2023. aug. 7. 14:12
 23/39 A kérdező kommentje:
#21 : Ha értem, totál fura, hogy egy embernek fontos a pénz. Végülis mindenért fizetni kell ebben az országban. Nem is értem miért fontos valakinek is a pénz...
2023. aug. 7. 16:12
 24/39 anonim ***** válasza:
19%
Egy anonim oldalon égeti magát egy ország előtt, hát ez jó.
2023. aug. 7. 16:42
 25/39 A kérdező kommentje:

#24 : Szerintem a magyar átlagfizetés nem az én szégyenem. Abból meg elég sok évnyi kell egy normális autóhoz. Ja, hogy az öltönyösök előtt nem szabad elégedetlenkedni?

Az RTL-nek is elküldtem a történteket és a város hiányosságait, így lehet tényleg országos hírnevem lesz egy elemző riportban. Ja és ingyen! ;)

2023. aug. 8. 10:16
 26/39 anonim ***** válasza:
44%
Na hát akkor lehetsz te még gazdag ha jól sikerül a riport
2023. aug. 8. 12:33
 27/39 anonim ***** válasza:
47%

BMW-s már a beképzeltségtől nem lát. Ha látna akkor nem erőlteti, passzírozza be magát egy olyan helyre.

BMS-s menetközben rájött nehéz dolga akad a parkolással. Nem ő lett az adott parkoló legf@s*áb csávója. Ezt a beégést valakire rá kell kenni! Mert ő mindenben a legprofibb! Téged talált meg hibásnak mert nem tud parkolni, nincs tisztában az BMW méreteivel. Volt olyan géniusz, hogy hangot ad hozzá, még több ember figyelmét magára hívja! Ha csendben maradt volna egyrészt bölcsebb lett volna, de a bölcsességtől még nagyon távol áll az ilyen személy.

2023. aug. 11. 13:20
 28/39 anonim ***** válasza:
@25 Az átlagfizetés valóban nem a te szégyened, viszont az, hogy megelégszel vele, az igen.
2023. aug. 11. 23:03
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Hát most nem tudom mit csináljak....

(Egy prémiumautós)

2023. aug. 24. 19:22
 30/39 anonim ***** válasza:
42%
Egy részük ilyen, de van köztük meglepően normális is. Legtöbb ilyen "szitum" audissal és bömössel volt. Egyszer intetettem is egynek, hogy akkor álljon meg, de úgy látszik csak az autóban volt "g@ci kemény" :(
2023. aug. 24. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!