Egy autós oktatónak kötelező bunkónak és arrogánsnak lenni? Miért ilyenek??
A vezetés önmagában stresszes dolog, pláne, ha olyan ember vezetéséért kell felelősséget vállalni, aki nem tud, hiszen most tanulja. Mert azt nyilván tudod, hogy tanulóvezető esetén, ha balesetet csinál, az oktató számít vezetőnek jogi felelősség szempontjából.
Emellett, mint általában az autóval hivatásszerűen foglalkozó emberek, a gépjármű-oktatók is az átlag férfinál jóval nagyobb egóval rendelkeznek.
Én 30 éve tanultam vezetni, akkor is az oktatók döntő többségéhez kellett egy eredendő lazaság és hogy ne szívjam mellre, ha lecsesztek. Férfiak, nagy az egójuk, nem finomkodnak, ha valamit elrontasz. Nem kell megsértődni, hanem meg kell próbálni legközelebb jól csinálni.
Én meg szinte csak olyanokat ismerek, akiknek jó oktatója volt, akkor most mi van?
Az oktatóm hangnemével, stílusával én sem mindig értettem egyet. Pedig amúgy jól eldumáltunk és azóta is ha össze futok vele beszélünk.
Mondjuk olyat sem ismerek aki egyáltalán váltott volna oktatót és harmadik oktató után is még mindig az oktatót okolná azért, amiért ő egy szar aki még mindig nem tud vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!