Egy autós oktatónak kötelező bunkónak és arrogánsnak lenni? Miért ilyenek??
Egy tanulónak sose kell megtanaulni vezetni, csak lebunkózhatja az oktatót???
Mindenki hibás csak ő nem.
#12 Manapság már csak így működik. Nevetségesen sok hasonló kérdés van. Nem vonom kétségbe, hogy vannak igazi f*szfejek, de a siránkozások 99%-a szánalmas, még véletlenül sem gondolnak bele, hogy valami oka is van. Engem annak idején egyszer ugatott le nagyon az oktató, mert (szerinte) átmentem egy piroson.
1. Tanulság ez arra, hogy ok nélkül nyilván nem fog egyik sem lebaszni, szóval talán érdemes lenne az oktató szidása helyett mindenkinek a saját hibáját észrevenni.
2. Nem is mentem át a piroson, csak ő hitte azt (piros lámpa, zöld kiegészítés, csak ő nem figyelt és hirtelen csak a pirosat látta meg), aztán mikor mondtam neki, hogy ő látta rosszul, akkor rögtön vissza is vett magából. Ami ismételten csak azt bizonyítja, hogy ok nélkül nem hőbörögnek.
Dehát manapság ez a divat, menjünk fel az internetre és sírjuk el a sztori 10%-át, azt a 10%-ot ami nekünk kedvez, a maradék 90% ami ellenünk szól, az nem fontos. Aztán ezek a nárcisztikus idegroncsok jönnek veled szemben az úton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!