Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell direkt bunkónak...

Miért kell direkt bunkónak lenni az úton?

Figyelt kérdés

Még a parkolóban voltam, mikor valaki láthatóan próbált bebénázni a mögöttem lévő helyre a BMW-jével. Gyűlölöm a prémium autósokat alapból is, de amikor épp elindultam a 20 éves autómtól

és üvölt ki, hogy előrébb kellett volna állni ez az érzés csak rosszabb lett. A válaszom csupán annyi volt, hogy az én tudásom sajnos csak ennyi, látszik az autonóm is. Az viszont kérdéses, hogy tehetségtelen bunkóként miből lehet BMW-t venni. Hozzáteszem én a mögöttem lévő helyre is probléma nélkül beparkoltam volna. Ennyire honorálják a tudást az országban...

2023. aug. 5. 23:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
48%

" illetve nincs miért szégyellnem magam"

Hogyne lenne?? Veszel egy draga autot, amiben kiralynak erzed magad, de nem tudod kezelni, becopatod magad, felsulsz, utana meg pampognal hangosan masnak. 🤭

2023. aug. 6. 17:23
 12/39 anonim ***** válasza:
31%

De most komolyan, kepzeld el, hogy miutan meghuztad az autodat, ramuvoltesz, amiert benan parkolok. Erre en odamegyek, latom, hogy bizony be lehetett volna parkolni a rendelkezesre allo helyre, es higgadtan a szemedbe nezve kozlom ezt veled, majd hozzateszem, hogy "ha nem tudsz vezetni, ne vegyel draga autot, TE NY.....K"! Nalad a labda, most pont abban a szituban vagy, hogy rajossz, hogy nem vagy akkora kiraly, mint az autodban gondoltad magad...

Nekem semmi bajom a premium autosokkal (annak ellenere, hogy kutatasokkal igazoltak, hogy dragabb autot vezetok hajlamosabbak megszegni a szabalyokat), temaindito hozzaallasaval sem szimpatizalok, de nem szeretem a kiabalo, indulataikat egybol kiengedo embereket, soha nem jogos, es az ilyeneket nagyon konnyu szivatni. 😉

2023. aug. 6. 17:35
 13/39 anonim ***** válasza:
26%

"ha nem tudsz vezetni, ne vegyel draga autot, TE NY.....K"

Ezzel csak annyit árulsz magadról, hogy csóró vagy és örök csóró is leszel.

2023. aug. 6. 17:51
 14/39 anonim válasza:
71%
Egyébként az megvan nektek hogy hiába oltogatjátok a prémiumost csapatban, hiába nyomorék hiába bunkó hiába béna, attól a ti autótok még nem fog prémiummá változni, ő viszont továbbra is a mergában bénázik tovább és nem lesz hirtelen egy kotlája a veléményetektől? 🤣 komolyan úgy szídjátok itt, mintha ettől minimum autócsere lenne várható
2023. aug. 6. 18:30
 15/39 anonim ***** válasza:
35%
nekem nem is kell premium
2023. aug. 6. 18:34
 16/39 anonim ***** válasza:
#15: Milyen szerencse, hogy soha nem is lesz.
2023. aug. 6. 18:39
 17/39 anonim ***** válasza:
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Vannak emberek akik simán megtehetnék, hogy drágább/nagyobb autót vegyenek de nem vesznek. Pl: nem akar önkifejezni, más a szenvedélye, nem akar sok pénzt hagyni a szervizbe, fél hogy össze töri(k), vagy csak simán nem érzi magát kevesebbnek, mert egy kisebb értékű autóba ül(de még számos oka lehet.) Szóval ennek annyi értelme van mint valaki akit nem is ismersz és azt mondod neki de b@lfasz vagy mert nem tudsz motorozni! De mi van ha ő k@rvara nem is akar motorozni!? Egyébként lesz@rom ki miben ül a kérdés, hogy hogyan közlekedik vele.
2023. aug. 6. 18:52
 18/39 A kérdező kommentje:
#4 : Nincs felfestve a parkolóhely, így nincs min átlógni.
2023. aug. 7. 12:36
 19/39 A kérdező kommentje:
#5 : Gondolom a Bömöst nem okoskodásból, hanem szakmai tudásból vetted. Így én nyilván béna vagyok, ezért is csak egy 20 éves autóm van. A probléma ott van, ha az a Bömös nem valódi személyi értékeken és tudáson alapul, hanem tahóságon.
2023. aug. 7. 12:38
 20/39 A kérdező kommentje:
#10 : Szerintem az a hiánymunkás ennél sokkal nehezebb helyzeteket is megoldott már azért az autóért. Nyilván nem úgy lopta a pénzt. Mondjuk én szívesen beparkoltam volna minden nehézség nélkül a mögöttem lévő helyre, viszont utána én a Bömössel mentem volna tovább ő meg amivel akar.
2023. aug. 7. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!