Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell direkt bunkónak...

Miért kell direkt bunkónak lenni az úton?

Figyelt kérdés

Még a parkolóban voltam, mikor valaki láthatóan próbált bebénázni a mögöttem lévő helyre a BMW-jével. Gyűlölöm a prémium autósokat alapból is, de amikor épp elindultam a 20 éves autómtól

és üvölt ki, hogy előrébb kellett volna állni ez az érzés csak rosszabb lett. A válaszom csupán annyi volt, hogy az én tudásom sajnos csak ennyi, látszik az autonóm is. Az viszont kérdéses, hogy tehetségtelen bunkóként miből lehet BMW-t venni. Hozzáteszem én a mögöttem lévő helyre is probléma nélkül beparkoltam volna. Ennyire honorálják a tudást az országban...

2023. aug. 5. 23:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
44%
én is gyűlölöm a prémium autósokat xd
2023. aug. 5. 23:52
 2/39 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen kivagyi autósoktól mást ne nagyon várj, frusztrált kretén mind, emberi hulladék a legtöbb.

Nekem konkrétan a bmw-sekkel semmi bajom, inkább az ilyen szobaterepjárós öreguraktól megy fel az agyvizem, meg a luxusmacáktól.

2023. aug. 6. 08:35
 3/39 anonim ***** válasza:
80%

Nem teljesen tiszta a szitu, de attól én is hülyét kapok, amikor valaki úgy parkol, hogy nincs tekintettel másokra.

Pl az utcánkban párhuzamosan parkolásnál 3 autó kényelmesen elfér. Mégis sikerül beparkolni (ráadásul pont a legkisebb autókkal) úgy, hogy csak kettő férjen el.

2023. aug. 6. 08:52
 4/39 anonim ***** válasza:
84%

Én érzek egy kis kisebbségi komplexust a részedről.

A konkrét esetet nem tudom kommentálni, mert nem voltam ott, de ha tényleg átlógtál a másik parkolóhelyre, akkor jogos lehetett a kritika.

2023. aug. 6. 09:03
 5/39 anonim ***** válasza:
46%

Bénán parkolsz,ennyi. BMW-nek meg igaza volt,nem kéne vezetned.

Üdv egy BMW-s

2023. aug. 6. 10:56
 6/39 anonim ***** válasza:
75%

Német premium autóm van, attól hogy néha én is bénázom még nem vagyok egy tehetségtelen bunkó. Múltkor is pl azért bénáztam mert egy bevásárlóközpont parkolójában negyed órát keringtem mire ráakadtam egyetlen szabad helyre egy betonoszlop és egy bontószökevény között, aki sikeresen a vonalra parkolt. Kezdődött az Oppenheimer a moziban, nem volt mit tenni, be kellett oda préselnem a nem kis termetű Mercit, persze sikeresen be is csókolta a betonoszlopot az oldala (eddigi első és egyetlen alkalom hogy meghúztam).

Hadd ne mondjam szívem szerint mit üvöltöttem volna át a másik tulajnak ha ott lett volna, aztán persze én lettem volna a tehetségtelen bunkó, az x ezres kárommal amit ugye magamnak köszönhettem mert béna vagyok, az nem számít hogy a másik bunkó milyen igénytelen módon parkolt oda.

Konklúzió: tudod hogy engem mi zavar? A sok frusztrált balfék, aki szerint én vagyok a hibás azért mert neki nem ilyen autója van. Mindenki előtt ott a lehetőség hogy tanuljon, keményen dolgozzon, lehet venni használtautót, lehet venni a prémiumok alsóbb osztályaiból is és sorolhatnám, de a te inkompetenciád az nem az én saram. Sok sikert neked a jövőben!

2023. aug. 6. 11:14
 7/39 anonim ***** válasza:
45%
Csóró vagy, mi?
2023. aug. 6. 11:23
 8/39 anonim ***** válasza:
32%
Részemről nem arról van szó, hogy kinek milyen autója van k@rvára nem! Ha nem az, hogy hogyan közlekedik vele. Mivel minden márkából ül nem normális a volán mögött. A kompenzációnak meg nem tudom mekkora a válóság alapja. Bár tény, hogy elég furcsa amikor az x5-ből egy 160centis csávó száll ki.
2023. aug. 6. 12:15
 9/39 anonim ***** válasza:
66%

"Hadd ne mondjam szívem szerint mit üvöltöttem volna át a másik tulajnak ha ott lett volna"

Nem ertem. Teny, hogy benan parkolt, de ez mar akkor is fennallt, amikor eldontotted, hogy te melle parkolsz, nem csak amikor nekimentel az oszlopnak. Ergo, te magad vallaltad a kozkazatot, elkrtad, utana levezetted volna rajta a frusztraciodat? Akkor megertem, hogy duhodben ezt tetted volna, de igy utolag nem szegyelled egy kicsit magad?

Nem idealis, ha a vezetoi tudasod nincs osszhangban az autod ertekevel, de ha hibazol es utana pattognal masnak, az mar egyenesen ciki. Ott a lehetoseg tanulnod, gyakorolnod az autoddal, hogy megszokd a mereteit es ilyen bakikat ne kovess el a jovoben, kulonben a te inkompetenciad a te sarad marad.

Lehet ujjal mutogatni egymasra, de ha rakiabalsz valakire azert, mert bena (es csak ennyi a bune), nehogy visszakapj egy kedves beszolast, ami az egodba hasit, mert akkor majd valasztanod kell, hogy eszkalalod a szitut (amit valoszinuleg nem fogsz merni), vagy lenyeled a bogot es megszegyenulve elkullogsz.

2023. aug. 6. 14:46
 10/39 anonim ***** válasza:
57%

9: Az üvöltözést a kérdező által leírt szituáció fényében írtam, amikor ő leáll bámulni valakit ahogy bénázik, miközben azért nehezebb az illető dolga mert ő szarul parkolt.

Nyugi, az én egomba semmi nem hasít, a megmondásod főleg nem, illetve nincs miért szégyellnem magam, más értékében nem tettem kárt, a sajátom meg azon felül, hogy bosszantó, az én dolgom.

2023. aug. 6. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!