Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fontos az nektek, hogy jó...

Fontos az nektek, hogy jó megjelenésű autótok legyen?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, ezért is nyúltam mélyebben a zsebembe és vettem Mercedest, mindent megad amire egy autótól vágyom, beleértve az esztétikai élményt is, mosolyogva ballagok felé a parkolóban, büszke vagyok rá, meg is kap mindent hogy rendben legyen.
2023. júl. 22. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam középút, engem zavar, ha karcos, rozsdás, viszont nem kell csúcs modell és pár porszemtől sem dőlök a kardomba. Most is egy új szalonautóm van, viszont “csak” egy egyszerűbb Toyota modell.
2023. júl. 22. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem valamennyire fontos lenne.

Számomra valahogy számít, hogy legyen egy össz, jó benyomást keltő érzés, ha ránézek. Ne legyen a legolcsóbb kisautó, meg ne legyen szakadt, lerohadt.

Annak is örülök, hogy az alap kopáson kívül nincsen tele a kocsi sebekkel, így jó ránézni is.

De összességében meg máskor pont leszarom, ha épp csak kevés pénzem lenne akkor lehet nem is lenne kocsim, vagy vennék valamit ami gurul mert azzal is el tudok menni A-ból B-be.

Vagy ha végtelen pénzem lenne se kellene nekem Ferrari vagy racsenullaegy. Inkább valami visszafogott, de minőségi autót keresnék.

2023. júl. 22. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Én amúgy személy szerint nem is azt nézem, hogy milyen jó lenne egy jobb autó.

Hanem inkább azt, hogy de jó lenne annyit keresni, hogy én is megengedhessek magamnak egy olyan autót amit éppen látok.

De csak azért nem vennék egy nagyobb/drágább/presztízs autót, csak hogy megmutathassam, hogy több vagyok annál, ami éppen vagyok.

2023. júl. 22. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok. Kiegészíteném pár megjegyzéssel: műszaki és esztétika alap, de azon kívül figyelek a design-ra is, hogy tényleg tetsszen nekem a saját autóm, és ne csak egyszerűen “jó ha van”, illetve legyen praktikus is - 4 vagy 5 ajtós, 5 személyes, tágas csomagtérrel, na meg azért legyen erős és gyors is, ésszel odafigyelve persze, de élvezem a sebességet! Például ha tényleg csak Astra F-et vennék, akkor abból is a 136 vagy 150 lovas verziót!

Álmaim használt autója viszont nemcsak drága nekem, de sajnos eleve nagyon ritka is, jó ha 2-3 évente találni belőle 1 eladó példányt:

Volkswagen Passat B5.5 - 4,0 W8

2023. júl. 22. 23:36
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Masodik helyen van olyan tekintetben hogy a műszaki megbízhatóság az elsődleges nekem.
2023. júl. 23. 00:45
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
Csak annyiban, hogy nekem tetszen, de ennél sokkal fontosabb(nekem), maga a technika tartóssága. Szeretem az autókat, de nagyon kevés ami után megforduluk: corvette c6, wrx sti, challenger, jaguar xjr, evo8, 350z, gtr vagy valami igazi régi veterán, akár ot-s 1200-es, csak néhány példa. Az új és modern tömeg autók külseje teljesen hidegen hagy(ártól függetlenül).
2023. júl. 23. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!