Érdemes lenne egy elavult megjelenésű (divat, design) és technikájú autót lecserélni egy jóval modernebbre?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy 2003-as Peugeot 206-os benzinest (1.4 75 le) egy 2010-es Ford Fiesta 1.25-re (82 le). Nagyon megtetszettek, barátom ilyent vett nemrég, s az enyémet olyan régimódinak érzem mellette, s anyagilag is még meg tudnám engedni. 125 ezer van mindössze benne...2022. aug. 28. 10:53
1/5 anonim válasza:
Ha újabb kocsit szeretnél válts de ha nagyon megbízható a régi autód is akkor ráérsz váltani később is..
Csak azért ne vàlts mert nem vagy olyan menő mint a barátod.. egy kapcsolatban ilyennek meg sem kellene történnie..
2/5 anonim válasza:
Hát nem lenne, olyan hatalmas ugrás. Kb. a CD-s magnót lecserélnéd bluetooth-osra.
Igazából ha másra nem kell a pénz, akkor cseréld le, úgyis olyan brutális az infláció, hogy egy használt autó is jobban tartja az árát, mintha csak állna a pénz a számládon.
3/5 anonim válasza:
Hát én személy szerint még egy generációval fiatalabbra váltanék. De ha van rá pénz, és ez a vágyad, lépj, nem lesznek olcsóbbak a használt autók
4/5 anonim válasza:
Én is nemrég cseréltem le nem bántam meg
A régi kocsimat is nagyon szerettem de ezt is nagyon szeretem
Elektromos ablak klima ilyenek vannak benne ami nyaron nagyon sokat szamit
A regiben nem volt :)
5/5 Koaxk Ábel válasza:
Azért a 206 műszakilag nem egy liga a Fiesta-val már csak ezért is megéri váltani, az meg, hogy egó kérdés is, akkor tedd meg, rosszabbul biztosan nem jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!