Fontos az nektek, hogy jó megjelenésű autótok legyen?
Én pont leszarom.
Műszakilag legyen rendben, induljon, kanyarodjon, álljon meg.
Mit bánom én, hogy néz ki.
Szerszám, eszköz.
A kombinált fogóm külcsíne sem érdekel.
A ruha meg csak véd a hideg ellen meg eltakar nem? Gondolom ott is mindegy. Meg igazából ezt mindenre rálehet mondani az életben.
5: ruhából is lehet venni többszázezreset és pár tízezrest is
Van, akinek a ruha funkció, az olcsó is jó, más meg a drágát veszi, mert úgy érzi valakinek magát.
#5, most meg akarsz győzni arról, hogy rosszul tudom, hogy nem érdekel, hogy néz ki az autóm?
Nóóórmális?!
Leszarom, hogy karcos az ajtó, hogy lóg kicsit az egyik lökhárító mert valamelyik idióta szomszéd elmérte a parkolást, teszek rá, hogy kiszívta a nap a fényezést, meg arra is, hogy fityeg a tetőantenna (elrágta a nyest vagy nem tudom). Ki a faxt érdekel? Sőt, rozsdapöttyök vannak a hátsó ajtón és a hátsó kerékíveknél. Na és? Befolyásolja bármiben a jármű biztonságát vagy funkcionalitását? Akkor?
Én meg azt tartom szánalmasnak, mikor valaki észrevesz egy mikron mély karcolást az alvázon, vagy légyszart a gépháztetőn és már megy a vergődés hogy húbazze hogyan kell úgy eltávolítani, hogy elektronmikroszkóppal se legyen kimutatható. Nem a Mona Lisa vagy a Milói Vénusz baszki hanem egy tizenéves autó.
Ne akard már megmondani, hogy nekem mi a fontos.
Egyébként, csak hogy tudd: negyven éve, mióta az eszemet tudom, farmerben, egyszerű FotL pólóban és tornacipőben járok. Leszarom, hogy neked tetszik-e, nekem kényelmes és praktikus.
Motorosként nem, van egy karbantartott megbecsült, hálás Civicem, amit imádok, és mivel ismerem, tudom mire van szüksége, nem váltanék már semmilyen autóra, szeretem a Hondát.
Ha autós beállítottságú lennék, akkor nyilván kitudja milyen márkánál, de törekednék a legjobb, esetleg módosított teljesítményű autóra.
Nem.
Az auto egy eszköz amit használok.
Jelenleg arra hogy elvigyen valamit a-ból, b-be illetve még egy két hónapig arra, hogy hamar hazaérjek a babához.
Mint eszköz igyekszem vigyázni rá, rendszeresen mosom, a szükséges karbantartásokat elvégzem rajta, de egy kettes Prius soha nem lesz figyelemfelkeltő autó, nem is akarom annak használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!