Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fontos az nektek, hogy jó...

Fontos az nektek, hogy jó megjelenésű autótok legyen?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 19:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy ne egy rozsdakupacbol szaljak ki, ne csörögjön-zörögjön, lehetőleg ne legyen ótvar retkes akkor igen.
2023. júl. 22. 19:07
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
S mercire (olyanra ami jó is), meg nem futja, pedig kene. Meg Corvette is kene.
2023. júl. 22. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Én pont leszarom.

Műszakilag legyen rendben, induljon, kanyarodjon, álljon meg.

Mit bánom én, hogy néz ki.

Szerszám, eszköz.

A kombinált fogóm külcsíne sem érdekel.

2023. júl. 22. 19:15
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2023. júl. 22. 19:25
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

A ruha meg csak véd a hideg ellen meg eltakar nem? Gondolom ott is mindegy. Meg igazából ezt mindenre rálehet mondani az életben.

2023. júl. 22. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

5: ruhából is lehet venni többszázezreset és pár tízezrest is

Van, akinek a ruha funkció, az olcsó is jó, más meg a drágát veszi, mert úgy érzi valakinek magát.

2023. júl. 22. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

#5, most meg akarsz győzni arról, hogy rosszul tudom, hogy nem érdekel, hogy néz ki az autóm?

Nóóórmális?!

Leszarom, hogy karcos az ajtó, hogy lóg kicsit az egyik lökhárító mert valamelyik idióta szomszéd elmérte a parkolást, teszek rá, hogy kiszívta a nap a fényezést, meg arra is, hogy fityeg a tetőantenna (elrágta a nyest vagy nem tudom). Ki a faxt érdekel? Sőt, rozsdapöttyök vannak a hátsó ajtón és a hátsó kerékíveknél. Na és? Befolyásolja bármiben a jármű biztonságát vagy funkcionalitását? Akkor?

Én meg azt tartom szánalmasnak, mikor valaki észrevesz egy mikron mély karcolást az alvázon, vagy légyszart a gépháztetőn és már megy a vergődés hogy húbazze hogyan kell úgy eltávolítani, hogy elektronmikroszkóppal se legyen kimutatható. Nem a Mona Lisa vagy a Milói Vénusz baszki hanem egy tizenéves autó.

Ne akard már megmondani, hogy nekem mi a fontos.

Egyébként, csak hogy tudd: negyven éve, mióta az eszemet tudom, farmerben, egyszerű FotL pólóban és tornacipőben járok. Leszarom, hogy neked tetszik-e, nekem kényelmes és praktikus.

2023. júl. 22. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Motorosként nem, van egy karbantartott megbecsült, hálás Civicem, amit imádok, és mivel ismerem, tudom mire van szüksége, nem váltanék már semmilyen autóra, szeretem a Hondát.

Ha autós beállítottságú lennék, akkor nyilván kitudja milyen márkánál, de törekednék a legjobb, esetleg módosított teljesítményű autóra.

2023. júl. 22. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hogy fullos méregdrága kocsi legyen, de nézzen ki pofásan, ne valami rozsdakupac legyen, aminek már bontóban lenne a helye! Suzuki Swiftet például saját ízlésemből nem vennék, de helyette lehet akár egy Opel Astra F is, lényeg hogy műszakilag és esztétikailag is rendben legyen! Ne legyen se rozsdás, se sérült, se koszos! Ha alufelnire épp nem telik, akkor dísztárcsák, de semmiképp ne a ronda egyszerű fekete acélfelnik látszódjanak! Kb. ennyi, hogy legyen full rendben, de konkrét típus szempontjából nem zavar, ha valami olcsóbb hétköznapi kocsi!
2023. júl. 22. 20:59
 10/17 nemaRendőrség ***** válasza:
85%

Nem.

Az auto egy eszköz amit használok.

Jelenleg arra hogy elvigyen valamit a-ból, b-be illetve még egy két hónapig arra, hogy hamar hazaérjek a babához.

Mint eszköz igyekszem vigyázni rá, rendszeresen mosom, a szükséges karbantartásokat elvégzem rajta, de egy kettes Prius soha nem lesz figyelemfelkeltő autó, nem is akarom annak használni

2023. júl. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!