A Totalcar műhelyprn műsorában bemutatott ilyen szipus fejű nagyon társadalom alsóharmada emberek miből vesznek meg ilyen levitézlett 20 éves felsőprémium/luxus kategóriás roncsokat?
Erre van "igényük"
Nem hogy vennének egy gazdaságos olcsón üzemeltethető kisautót, vesznek egy szakadt masinát és abban feszítenek. egy rövid ideig amig ki nem nyiffan a csoda béjémvééé:D
Sokan nincsenek képben az autókkal, melóhelyemen is van egy srác aki E65-ös 7-es BMW-vel jár.
Az egyik új kolléga megjegyezte, hogy láttam-e, hogy valaki 7-es BMW-vel jár, én meg így néztem rá, hogy az egész autó jobb esetben ér max 2 millát, de a tulaját ismerve inkább közelebb van az 1 millióhoz.
Szóval sokan csak így a logót látják meg, azt, hogy egy nagy hajó és így 20 évesen is van aki elájul tőle.
Ezeket nem akkora nagy dolog megvenni, mikor már a sokadik tulaj se akart rá költeni. A legviccesebb az a réteg aki még ezt se tudja megvenni (de akarja), hanem ebből megveszi a jobbkormányost félárban és úgy jaszkarizik!
5-ös:
Falusi vagyok, teljesen mértékben adom amit írsz. Engem kiröhögtek, hogy skoda fabiát vettem, 10 év alatt kötelezőn kívül semmit nem kellett rákölteni. A faluban meg mindenki veszi/vette 20 éves BMW meg merciket és az évek alatt az áruk többszörösét ráköltötték vagy pedig úgy járnak vele, hogy rohad, csörög, zörög stb, műszakin meg áttolják valahogy.
Én mindig azt mondom legyen olcsóbb autóm de akkor legyen is rendben.
Kérdésre válaszolva sokszor elég olcsón ki lehet ilyen autókat fogni, főleg mikor már nagyon sok baja van akkor a tulaj inkább eladja áron alul csak ne kelljen vele foglalkozni. Illetve van a kategória is aki megveszi hitelre aztán meg sopánkodik, hogy kéne még rá költeni 1-2 milliót de nincs miből.
Nem gondolkodnak sokan előre, nincs tapasztalatuk. Az egy dolog hogy megveszed meg megtankolod, de a karbantartási költséggel nem számolnak. Nem nézik meg rendesen a kocsit vásárláskor. De nem csak a felsôkategóriás autóknál igaz ez. Van aki kis tucatautónál nyúl mellé nagyon csúnyán és szentül hisz abban hogy jó vételt csinált, hiába szakad ki alóla a kasztni, nem látja a fától az erdőt. Nem kell ahhoz nagy szakértelem hogy felismerje valaki a rozsdát, olajfolyásos motort vagy a kiszakadt kereket.
Szeretem ezt a sorozatot mert sokat lehet belőle tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!