Megvettem egy audit a félretett pénzből és most szerelő kicserélt rajta dolgokat 600 ezerért ami nekem nincs meg autót nem akarja odaadni amit beszerelt meg nem akarja kivenni nmost mivan?
Figyelt kérdés
Olajcserét mondtam csak neki csinálja meg erre meg kicserélt több dolgot rajta meg féket is kompletten elől és most 600 ezret akar mikor nekem annyi pénz nincs és aztmondja akkor nem adja oda az autót de ez mi? Én nem kértem ilyet mondtam akkor szerelje vissza eredeti állapotra aztán adja ide az olajcsere árával de azt mondta azt meg ő nem tudja , most mi van? rendőrség?2023. júl. 4. 17:06
31/48 anonim válasza:
Így van. A tanulság az, hogy sose vigyünk autót nagy darab f@szinak.
32/48 A kérdező kommentje:
azt hiszel amit akarsz 4 éve dolgozok már és nincs nekem nyári szünet ma is reggel 6tól fél3 ig nyomtam a melót , rem,élem téged nem vágnak majd így át
2023. júl. 5. 15:44
33/48 anonim válasza:
32
Akkor te is feketén dolgozol, úgy mint a szerelő akinek vitted a gépet.
Zsák a foltját megtalálta.
34/48 A kérdező kommentje:
mért dolgoznák feketén? számlára kapom a pénzem be vagyok jkelentve, ezt miből szűrted le?
2023. júl. 5. 17:53
36/48 A kérdező kommentje:
én nem, te igen?
2023. júl. 5. 18:02
37/48 anonim válasza:
#36 A másiknak írtam te fasz, #33, oda van írva.
38/48 A kérdező kommentje:
ja bocs
2023. júl. 5. 18:08
39/48 anonim válasza:
A @ért nem lehet törölni ezt a kamukérdést. Senki nem hiszi ezt el neked. Nyári szünet rulez!
40/48 A kérdező kommentje:
te figyelj már állj már le a nyári szünettel nem iskolás vagyok már, tán te vagy az azért erőlködsz itt? vagy te is egy simlis szerelő vagy?
2023. júl. 5. 18:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!