Megvettem egy audit a félretett pénzből és most szerelő kicserélt rajta dolgokat 600 ezerért ami nekem nincs meg autót nem akarja odaadni amit beszerelt meg nem akarja kivenni nmost mivan?
Figyelt kérdés
Olajcserét mondtam csak neki csinálja meg erre meg kicserélt több dolgot rajta meg féket is kompletten elől és most 600 ezret akar mikor nekem annyi pénz nincs és aztmondja akkor nem adja oda az autót de ez mi? Én nem kértem ilyet mondtam akkor szerelje vissza eredeti állapotra aztán adja ide az olajcsere árával de azt mondta azt meg ő nem tudja , most mi van? rendőrség?2023. júl. 4. 17:06
41/48 anonim válasza:
Neked úgy van BMW-d ahogy nekem űrhajóm. Az egész sztori teljesen kamu. Még a legsimlisebb szerelő sem csinál ilyet mert tudja hogy NEM FOGJÁK kifizetni. Kamu az egész. Hiába vergődsz itt.
42/48 anonim válasza:
Mennyit keresel feketén Kérdező?
43/48 anonim válasza:
60000 ezer forintot keres a kerdefzo feketetmm
44/48 A kérdező kommentje:
185-t keresek ki mondta hogy bmw-m van?
és nem feketén keresem számlára jön be vagyok jelentve
2023. júl. 5. 18:48
45/48 anonim válasza:
Bocs nem BMW hanem Audi. A másik ilyen foshalmaz. A történeted ettől függetlenül valótlan.
46/48 A kérdező kommentje:
foshalmaz? te mit vezetsz? opel? suzuki?
2023. júl. 5. 18:56
47/48 anonim válasza:
És akkor 4 évig spóroltál a havi 185 ezerből.
Csoda hogy még nem haltál éhen. :D
48/48 anonim válasza:
csavoo hat van audi 200 ezerert is xdddddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!