Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvettem egy audit a félretet...

Megvettem egy audit a félretett pénzből és most szerelő kicserélt rajta dolgokat 600 ezerért ami nekem nincs meg autót nem akarja odaadni amit beszerelt meg nem akarja kivenni nmost mivan?

Figyelt kérdés
Olajcserét mondtam csak neki csinálja meg erre meg kicserélt több dolgot rajta meg féket is kompletten elől és most 600 ezret akar mikor nekem annyi pénz nincs és aztmondja akkor nem adja oda az autót de ez mi? Én nem kértem ilyet mondtam akkor szerelje vissza eredeti állapotra aztán adja ide az olajcsere árával de azt mondta azt meg ő nem tudja , most mi van? rendőrség?
2023. júl. 4. 17:06
1 2 3 4 5
 21/48 Koaxk Ábel ***** válasza:
95%

Ebben igazad van, valóban azért jellemzően egyeztetnek velem, hogy kb ennyi lesz a javítás, vagy ha van többfajta minőségű alkatrész meg szokták kérdezni, hogy akarom e a jobb minőségűt.

2023. júl. 5. 06:01
 22/48 anonim ***** válasza:
95%
#21 Pontosan ez a lényeg. Még ha tudják is, hogy igent mondasz kb. bármire, akkor sem csinálnak semmit önkényesen.
2023. júl. 5. 06:06
 23/48 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaminek a kijavításával felkeresek egy szervízt, akkor ha az általam mondottakon kívül más egyéb javítani való is akad a kocsin szerintük, az a minimum, hogy rámtelefonálnak és egyeztetnek velem. Soha nem jártam még úgy, ami kérdezve van...
2023. júl. 5. 09:15
 24/48 anonim ***** válasza:
Velem is volt mar olyan, hogy valamit kicserelt amit nem akartam, de azt mondta hogy nem kell kifizetni. Ez a szerelo a haverom
2023. júl. 5. 14:10
 25/48 A kérdező kommentje:
elzavart a szerelő hogy addig nem vihetem a kocsit amíg nem perkálok szóval irány a rendőrség szerencsére fel is vettem a beszélgetést hangrögzitéssel mobillal zsebembe ahol fenyegetően dumált meg nem is teljesen kimondva tde elismerte h kicserélte anélkül hogy mondtam volna neki de hát hogy aki ilyen kocsit vesz az tudjon fizhetni is vagy vegyek fel hitelt őt nem érdekli
2023. júl. 5. 15:12
 26/48 A kérdező kommentje:
sajnos egy nagy darab csávó meg rossz körökben mozog ahogy most utána kérdeztem szóval fizikai fellépés nem jöhet szóba de hát gy nem tudom mikor lesz autóm max ha kifizetem de akkor még gyüjtögetnem kell pár hónapot rá addig meg ott áll ki tudja mit csinál vele
2023. júl. 5. 15:13
 27/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem neked kell fellépni ellene, hanem a rendőröknek. Az ilyeneket kifejezetten szeretik, szóval rá ugranak gyorsan.
2023. júl. 5. 15:28
 28/48 anonim ***** válasza:
91%
#27 Ja amúgy a felvétel az jó ötlet volt, nem mondtuk, de jól tetted.
2023. júl. 5. 15:29
 29/48 Hintalow ***** válasza:
91%
Ennek nagyon erősen " nyári szünetben otthon unatkozó kis suttyó szakmunkástanuló kamukérdése " jellege van :D
2023. júl. 5. 15:37
 30/48 anonim ***** válasza:
31%
#29 Lehet én is azt mondanám, ha nem tudnék ugyanilyen megtörtént esetet. Ha igaz akkor nincs baj, ha kamu akkor meg én aztán nem veszítettem semmit, nem lesz ettől rosszabb az életem.
2023. júl. 5. 15:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!