Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvettem egy audit a félretet...

Megvettem egy audit a félretett pénzből és most szerelő kicserélt rajta dolgokat 600 ezerért ami nekem nincs meg autót nem akarja odaadni amit beszerelt meg nem akarja kivenni nmost mivan?

Figyelt kérdés
Olajcserét mondtam csak neki csinálja meg erre meg kicserélt több dolgot rajta meg féket is kompletten elől és most 600 ezret akar mikor nekem annyi pénz nincs és aztmondja akkor nem adja oda az autót de ez mi? Én nem kértem ilyet mondtam akkor szerelje vissza eredeti állapotra aztán adja ide az olajcsere árával de azt mondta azt meg ő nem tudja , most mi van? rendőrség?
2023. júl. 4. 17:06
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Figyelj autó nem marad nála az biztos , nem én kértem a cserét vagy jótékony lesz vagy visszacvsinbálja ő dolga
2023. júl. 4. 18:41
 12/48 anonim ***** válasza:
94%
Okés, de mindenképpen írj, hogy mi lett végül.
2023. júl. 4. 18:46
 13/48 A kérdező kommentje:
holnap kiderül
2023. júl. 4. 18:50
 14/48 anonim ***** válasza:
33%

Továbbra sincs ilyen. Ez fake kérdés. A szerelőd minek akarna problémát magának? Józan ésszel is felmérhető hogy egy szimpla olajcsere helyett 600e-t nem fog kifizetni senki.

Ez is egy nyáriszünetes unalomból született kérdés.

2023. júl. 4. 19:10
 15/48 anonim ***** válasza:
63%
Mi meg már elhittük. Na f@sza...
2023. júl. 4. 19:19
 16/48 anonim ***** válasza:
76%

A szerelő egy csóró lehet, mert kellett neki a munka ill. a pénz, így gondolta kicserél ezt azt, te meg fizetsz.

Egyébként jogilag nem adhatja oda neked az autót, amíg nem fizetsz és ő fog hívni hamarább rendőrt, mint te.

Sajnos ez van, ezt beszívtad sajnos.

Máskor ne vidd a kocához a süldőt.

2023. júl. 4. 22:46
 17/48 anonim ***** válasza:
89%
#16 De még mindig fekete szerelőről beszélünk. Neki itt semmilyen jogi fölénye nincsen.
2023. júl. 5. 03:29
 18/48 anonim ***** válasza:
91%
40 éve autózom, de ilyet nem tapasztaltam, hallottam.
2023. júl. 5. 03:30
 19/48 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Jó én mondjuk totál máshogy állok az autó javításához, ha már bármi hibakód, hibalámpa felvillan, akkor viszem is szerelőhöz a kocsit.

Nálam simán van, olyan, hogy mondom a szerelőnek nézze át az autót, ha bármit talál rajta, amit úgy ítél meg, hogy ajánlott, vagy hamarosan ajánlott cserélni, cserélje ki inkább most.

Tény, hogy nem is rugózom azon, hogy most 100 ezer a javítás vagy 300 ezer.

2023. júl. 5. 05:36
 20/48 anonim ***** válasza:
96%

#19 Persze, ezzel semmi baj sincsen, sőt, örülök ha valaki foglalkozik az autójával, mert pont az elhanyagolás miatt ilyen rettentő siralmas a magyar autóállomány.

De miután átnézik az autódat, fogadjunk, hogy egyeztetnek veled? Ha esetleg engedélyt külön nem is kérnek, mivel azt előre adtál, akkor is gondolom felhívnak legalább annyival, hogy "helószia, ez a baja, 250 ezer lesz".

2023. júl. 5. 05:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!