Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utólagosan automatán nyíló...

Utólagosan automatán nyíló csomagtérajtó megoldható?

Figyelt kérdés
Jelenleg központi zár nyitása után csomagtérajtó gomb majd kézzel felemelés. Ezt lehet módosítani úgy, hogy gomb nyomásra magától felnyíljon?
tegnap 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha fussa rá.
ma 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet oldani. Mindent. Van az a pénz, amitől automata lesz a csomagtérajtó. Kérdés, megéri-e neked.
ma 05:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én azt hittem az emberi lustaságnak van határa, de lehet tévedtem.
ma 06:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Van olyan megoldás, hogy a gázteleszkópok szárára tesznek rugót, a zárat pedig egy elektromágnessel nyitját

https://www.youtube.com/watch?v=oSYYdU8Ods0

ma 06:28
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Baromság ez, ami gyárilag olyan az vissza is csukja.
ma 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 Igen tudom, de a kérdező csak nyitni akarja nem csukni is ;) !

Amúgy én sem vagyok ennek híve, mivel apám erősebb gázteleszkópokat rakott a kombi Astrájába, és azon felül, hogy nehezebb volt lecsukni, még ki is szakadtak a gömbfejek.

ma 07:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem lustaság miatt jött az ötlet csak napi szinten többször nyitom-zárom árú szállítás miatt és ha legalább gombnyomásra nyílna megkönnyítené a napjaimat.
ma 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:

3. Igazad van! Ablakemelő sem kéne, csak hibaforrás és drágít, elég a tekerő. Sőt, régen elég volt letekerni az ablakot, a légkondi is úri huncutság.

(Ha tele a kezed, és/vagy retkes az ajtó, akkor jól jön az automata nyitás és zárás.)

ma 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:

8. " (Ha tele a kezed, és/vagy retkes az ajtó, akkor jól jön az automata nyitás és zárás.) "

Akkor az ajtókat is gombnyomásra kellene nyitni.

ma 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Manapság van ami résnyire nyit. Főnököm BMW-je is.
ma 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!