Sos!!! Vizet töltöttem a motorolajba😳😳😳😳😳😳 Lesz baja ha így megyek, elpárolog?
Figyelt kérdés
Kb a 1 tizedét a motorolaj mennyiségének......#Egymás mellett van a 2 betöltő nyílás.. #F@szomat bele
2023. jún. 25. 22:05
31/63 anonim válasza:
#29 Ne viccelj. Ilyen balfas férfiakat direkt megbuktatnak vizsgán. A csajokat engedik át ezzel a tudással, fiúkat már elméletin kivágják. :D
32/63 A kérdező kommentje:
De itt nem a tudás hiánya volt a probléma. Egyszer csak figyelmetlen voltam és rossz kupakot tekertem le. Tényleg ott van egymás mellett 2 centire a kettő nyílás.
2023. jún. 25. 23:35
33/63 A kérdező kommentje:
Igazából az nem is érdekel nagyon ha károsítja valamennyire a motort, csak ne álljon meg. Vagyis zavar, de együtt tudok élni vele. Az olajat meg lecserélem ha lesz időm.
2023. jún. 25. 23:38
34/63 anonim válasza:
#33 Egy métert se menjél vele, mert a vizes olaj kinyírja a motort!
35/63 anonim válasza:
Ez a kérdés azért troll kérdés, mert nincs olyan autótipus, amiben egymástól 2 cm-re vannak az olajtartály és az ablakmosó tartály beöntő nyílása.
Hazudsz, kérdező. Nincs ilyen kocsitípus.
36/63 A kérdező kommentje:
De van, majd elmondom melyik. Utálom ezt a típust.
Ja és amikor megláttam ezt, hogy ilyen közel vannak, az volt az első gondolatom, hogy csak nehogy összekeverjem.... eddig sikerült nem összetéveszteni, most valahogy nem.🫤
2023. jún. 26. 00:02
37/63 anonim válasza:
Szólj a cégnek, hogy balfasz voltál, sokkal kevesebb szívás mintha, tönkrevágod a motort valamivel. Max. trélert meg a szerelőt veled fizettetik ki. Jobb mintha a motorcserét kéne fizetned.
38/63 anonim válasza:
Ismerőssel elhúzzátok egy műhelybe és olajcsere.
Ha nem vagy pótolhatatlan a cégnél, akkor én nem is említeném senkinek ezt a malőrt.
39/63 anonim válasza:
#36 "csak nehogy összekeverjem.... eddig sikerült nem összetéveszteni, most valahogy nem." mert egy céges autónak olyan gyakran nyitod fel akármilyen okból a motorháztetejét :D céges autóba beülsz, felírod a km óra állását, aztán nyomod a gázt, nem te szervizeled, ne hülyítsél már minket. Rendszeresen vittem céges autót németbe, vagy repültem ki és hoztam haza az autót, sosem kellett foglalkoznom vele.
40/63 anonim válasza:
36. " De van, majd elmondom melyik. "
Na és miért nem mered elmondani????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!