Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sos!!! Vizet töltöttem a...

Sos!!! Vizet töltöttem a motorolajba😳😳😳😳😳😳 Lesz baja ha így megyek, elpárolog?

Figyelt kérdés
Kb a 1 tizedét a motorolaj mennyiségének......

#Egymás mellett van a 2 betöltő nyílás.. #F@szomat bele
2023. jún. 25. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

#9 Nem trollkodok.....

Egy igazi balfasz vagyok🙃

2023. jún. 25. 23:07
 12/63 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom neked az olajbetöltő is 710-es alkatrész. Érted, 710, OIL. :D

Jézusom. Még a régi rutinvizsgán is a kerékcserét csak szóban kellett elmondani, de azért mindenkinek volt annyira normális apja, hogy amint jogsija lett a gyerekének, családi sofőrré tette, beült mellé, megtanította közlekedni, téli-nyári gumicserét is rábízta. Még az a mázlid, hogy a céges kocsid b*sztad el, nem a sajátodat. De akkor is hihetetlen, szerintem kamu, de mindenképpen vicces sztori. Szóval köszi, hogy feldobtad az estém, még ha nem is hiszem el, hogy lehet bárki ennyire hülye.

2023. jún. 25. 23:07
 13/63 anonim ***** válasza:
Amúgy azóta hogy áll a helyzet? Benzinkutas srác segített? Olajcsere megtörtént?
2023. jún. 25. 23:08
 14/63 A kérdező kommentje:

Hát nekem valahogy nem dobta fel az estém a dolog....

De örülök hogy neked igen.🤗

Majd jövök a fejleményekkel.😮‍💨

2023. jún. 25. 23:09
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy mondod, hogy motorolaj 1/10-e, nekem pl. a motorkerékpáromban a motorolaj (ami a váltót is keni) 3,8 liter, tehát az egy tizede majdnem annyi, mint ami a négyliteres kannában marad, ha feltöltöm a nulláról. Ne arányosítsd, mert nem feltétlen helytálló.
2023. jún. 25. 23:10
 16/63 A kérdező kommentje:
Nem benzinkúton vagyok.
2023. jún. 25. 23:10
 17/63 anonim ***** válasza:
100%
#14 De most amúgy hol állsz a céges kocsival? Benzinkutas srác nem segít? Nekem amúgy azért kamuszagú főleg, ne haragudj, mert céges autóval el sem indulok úgy, hogy ezer km-t ne tudna bármi szerviz nélkül. Amúgy sem a te dolgod sem olajat, sem hűtőfolyadékot, sem semmit tenni bele. Neked legfeljebb céges kártyára szabad tankolni.
2023. jún. 25. 23:11
 18/63 A kérdező kommentje:

Nem akarom hogy felismerhető legyen, majd leírom később pontosan hogy milyen autó és mennyi olajhoz mennyi vizet sikerült...

Na meg hogy tényleg tönkreteszi-e a motort.😕😔

2023. jún. 25. 23:12
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, én túlórabért kérnék azért, hogy felnyissam a céges autó motorháztetejét.
2023. jún. 25. 23:13
 20/63 anonim ***** válasza:
73%
#18 Igen, tényleg tönkreteszi, de ha annyit írsz, hogy nem benzinkúton vagy, de amúgy azt sem tudjuk, belföldön-külföldön hol, akkor nem is értem a kérdést, mert így még akkor sem tudnék segíteni rajtad, ha ebben a pillanatban beülnék az autóba, mert nem tudnám, hova menjek. :D Ezért hisszük, hogy kamu kérdés, mert semmit nem mondasz.
2023. jún. 25. 23:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!