Sos!!! Vizet töltöttem a motorolajba😳😳😳😳😳😳 Lesz baja ha így megyek, elpárolog?
Figyelt kérdés
Kb a 1 tizedét a motorolaj mennyiségének......#Egymás mellett van a 2 betöltő nyílás.. #F@szomat bele
2023. jún. 25. 22:05
21/63 A kérdező kommentje:
Én kértem nyári szélvédőmosót, azt mondták töltsék bele vizet otthon. Hát tessék🤷♂️🤷♂️
Azt nem mondták hova🥲
2023. jún. 25. 23:15
22/63 anonim válasza:
Jó, te viccelsz. Ki az, akik "azt mondták"? Céges autóba, te, otthon? Te ilyenkor a cégnek szólsz, hogy töltessenek bele. :D
23/63 anonim válasza:
Mennyi víz ment bele? Cég ha nem hajlandó áldozni rá, akkor vontasd maszekhoz, olaj leenged, megfelelő minősítésű(!) feltölteni, kész. Privátban jöhet adat az autóról ha nem tudod milyen olaj kell bele (indítás vízzel indokolna szűrő cserét, ha nem volt, akkor maradhat a régi szűrő). Ha a cég is hajlandó beszállni némileg, olajcsere sem tegnap volt, akkor már csak az a kérdés, hogy jut a kocsi a kiválasztott szervizbe - ismerős közreműködésével egy vonórúddal elhúzatnám oda, legyen megosztva a költség, ne kelljen egy trélerest megfizetni.
24/63 anonim válasza:
Amúgy meg céges autó, gondolom ha ennyit válaszolsz, nem az út szélén vagy éppen a senki földjén, aludjál, aztán főnöködet hívd fel reggel, hogy az édes jó anyukáját, el lett barmolva a céges autó, jöjjenek érted, vigyék el olajcserére, rakjanak bele szélvédőmosót (ami miatt szerintem megint trollkodsz, tököm se mossa egy autó szélvédőjét :D), és addig nem mész be dolgozni, amíg ez nincs kész. Ilyen egyszerű.
25/63 A kérdező kommentje:
Hát töltök bele én, de abban nem lesz köszönet, mint látod.😆
2023. jún. 25. 23:19
26/63 anonim válasza:
#25 Írjál már valami konkrétumot. Hol vagy. Lakott területtől/benzinkúttól milyen messze.
28/63 anonim válasza:
#25 Drága, én már biztos vagyok benne, hogy te valami cuki csaj vagy. Szóval én most lefekszem aludni, ha holnap délben még mindig ott állsz, írd meg a koordinátáid, és megyek segíteni. :D
29/63 A kérdező kommentje:
Cuki férfi vagyok😆🤣😂
2023. jún. 25. 23:30
30/63 A kérdező kommentje:
Meg egy szerencsétlen balfasz.
2023. jún. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!