Kocsi akkut 12,6 voltra töltöttem fel. Milyen feszültséggel és áramerősséggel folytathatom a töltést?
Figyelt kérdés
Savas gondozásmentes. A feszt nyugalmi helyzetben mértem. A töltő B6 hobbitöltő. A kocsi keveset van használva, ezért szeretném maxra tölteni, ha már egyszer kiszereltem.2022. dec. 17. 11:01
1/3 anonim válasza:
HA egy nap után is annyi akkor jó az.
2/3 anonim válasza:
A feszültség csak egy hozzávetőleges információt ad. Ha nem tudsz rajta mást mérni akkor induljunk el a töltő irányából. Nem tudom a B6 mit jelent, de a Google egy Imax B6ot dobott ami egy automata töltő amivel sok mindent lehet tölteni. Ha megfelelő módba állítottad (Pb) akkor automatikusan ki kellene írnia mikor van kész. A maximális teljesítmény (Hány Amper? Úgy tűnik 6) viszont befolyásolja a töltés sebességét. Ha túl nagy az akkumulátor akkor lehet, hogy sokkal tovább tart a töltés vagy extrém esetekben nem készül el soha.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen b6 imax klón. A csepptöltésre lettem volna kíváncsi. Végül ez, még viszonylag alacsony fesz (13,6) és aramerosseg (0,7) esetén is gyorsan kikapcsol automatikusan.
Tehát óvatosra programozták.
2023. febr. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!