Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nyomja ki az autó...

Mitől nyomja ki az autó kiegyenlítő tartályba az összes hűtővizet a hűtőből?

Figyelt kérdés

Felöntöm hűtővízzel a hűtőt, megy egy darabig a motor, majd egy idő után fogja és kinyomja a nagy részét a kiegyenlítő tartályba, és elkezd brutális módon melegedni a motor. Ezt addig csinálja míg a végén már alig marad benne víz/a hűtőben/, és lehet bele újra tölteni. A kiegyenlítő tartály teljesen tele van már emiatt. Kb egy kilométert lehet vele megtenni, utána melegszik a motor, mert addigra kinyomta a víz nagy részét a kiegyenlítőbe.

8 hónapja lett hengerfejezve, vízkeringtetès van, a vízpumpa is jó. Termosztátot már kivettem belőle, de így is ezt csinálja. A csöveket végig néztem, nem csepeg sehol. Januárban volt hűtő is cserélve benne.

Tipp? Lehet megint hengerfejes? Ennyit bírt a javítás, 8 hónapot és ennyi?

Suzuki Swift 2001 1.3 Sedan 8V

2023. jún. 12. 16:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
3 hónapot *
2023. jún. 15. 19:54
 22/22 anonim válasza:
Szia.Nem mostani a kérdés de én is ugyan ezzel küszködök. Esetleg lehet tudni mi volt a baja a Suzukinak?
nov. 30. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!