Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 320i 60ezer km-rel lehet...

BMW 320i 60ezer km-rel lehet hiba?

Figyelt kérdés
2020as évjárat, folyamat szakszervízben szervízelt 15ezrenként olajcsere, lehet benne buktató?
tegnap 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Lehet.
tegnap 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy lehet, minden használt autóban lehet
tegnap 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Lehet. Még decemberben fogtam ki (szervizes vagyok) pont egy ilyen G20-at amit rendszeresen egy hivatalos márkaszervizbe vittek szervizelni. Online szervizkönyvbe szépen be is voltak jegyezve az olajcserék nagyjából 10e kmenként. Azt tudni érdemes hogy ide kizárólag hivatalos BMW szervizek jegyezhetnek be, és ott szerepel is hogy melyik szerviz jegyezte be az adott szervizt. Szóval a második tulajdonos hozta a kocsit kb 78ezer km-rel, nagyjából pont esedékes volt az olajcsere. Aztán jöttek a meglepetések, az olajszűrő ahogy kinézett, ha az nem futott el vagy 40ezer km-t akkor egyet sem. Az olaj sem éppen olyan volt mint 10ezer km után.

Ilyen sztorikat más márkáktól is hallottam már, a hivatalos szervizekben sem szabad bízni, sorra vágják át az ügyfeleket.

tegnap 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó lenne nem adnák el.
ma 06:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az infót.
ma 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 Nem feltétlen igaz. Aki újonnan vesz prémium autót megteheti hogy csak úgy eladja 4-5 év után és újra cserélje.
ma 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Mégegyszer leírom neked, ha jó az autó akkor nem adja el.!!!
ma 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Még egyszer leírom neked: nem mindenki havi 300 nettóból él, van aki megteheti hogy pár év után megunja és újabbra, nagyobbra, erősebbre cseréli. Van aki a kisujjából kirázza azt a 15-20 milliót amit újonnan kicsengetett érte.
ma 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!