BMW 320i E93 vélemény?
"Mire érdemes figyelni vásárláskor?"
Hogy ilyen 4 hengeres pöcsköszörüt ne vegyél meg.
Ha meg mégis megveszed, akkor kb. mindenre. Nincs ilyen okosság, hogy mondjuk az ajtókat nézd meg, mert szoktak a peremnél rohadni.
Az ilyet el kell felejteni. Futómütöl a motoron kersztül a szervizkönyig mindent.
És fontos az is, hogy vigyél valakit, aki nem elfogult, és tiszta fejjel racionálisan nézi a dolgokat.
Ne vegyél ilyen gyalázatot, sokkal inkább a 20d, de ha mindenképp benzines akkor inkább a 3 literesek között nézelődj.
#1 Pontosan, én is a szerelőmmel megyek, aki még a kákán is a csomót keresi, mert ha rajtam múlna, én se vagyok ugyan hülye hozzá, de én szerelemből megvenném, a szerelő meg kb egy pórázzal elránt a kocsitól hogy “nem szabad”…😆
2 nekem is az a tapasztalatom, ha elfogultan megyek, még az is segítség, ha egy amatört magammal viszek, mert az ember hajlamos elfogultságból a 10-edik apróságra is legyinteni.
Amikor meg meghallgatod a másikat, hogy csak itt van kis hólyag, meg ott egy kis folt, meg csak a motorh´ztetö áll kicsit ferdén, meg..meg...meg, akkor többé-kevésbé kijózanodsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!