Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamaszként hogy kaptatok...

Kamaszként hogy kaptatok autót? Ti hoztátok fel, mint téma, vagy a szüleitek leptek meg vele?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem, akik 17-18 évesen megcsinálták a jogsit.

Nem tudom, ezt hogyan kéne itthon, nekem felhozni, konkrét típusokkal, amik tetszenek stb. Szóval érdekelne, másoknál hogy ment.

Köszönöm a válaszaitokat!

2023. máj. 28. 09:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest úgy beszélsz róla, mintha a szüleidet úgy kellene visszatartani, hogy ne vegyenek neked minden nap egy vadiúj Ferrarit. 😂😂😂
2023. máj. 28. 13:24
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

39: igen, ha a szülei gazdagok, és gond nélkül vesznek neki autót, akkor mire ez az egész kínlódás, hogy hogyan hozakodjon vele elő? Csak szóljon, ha kell autó, és kész.

Ha viszont a szülei sem úsznak a pénzben, akkor furcsa, hogy a munka büdös neki. Illetve ez a szöveg, hogy neki az a munkája, hogy diák. Ha ez a munkája, akkor autót se akarjon, mert a diákok nagy részének nincs autója, éppen azért, mert nincs önálló jövedelme. Kivéve, ha elmegy dolgozni, vagy a gazdag apuka megveszi neki.

2023. máj. 28. 13:50
 43/45 anonim válasza:
100%

Legközelebbi vacsoránál/ebédnél szólsz a szüleidnek:

Anya, apa, nyárin leteszem a jogsit. Szerintetek kaphatok egy autót? Ha erre igen a válasz, akkor kérdezd meg milyen összegben gondolkodnak.

2023. máj. 28. 14:34
 44/45 anonim ***** válasza:
37%
18 évesen csináltam meg a jogsit, de még kölcsön se nagyon kaptam utána a családi autót, nemhogy sajátot kapjak. Magamtól meg nem tudtam venni, így nem is vezettem 15 éven át. :( Ha neked van hajlandóság a szüleidben, hogy autót vegyenek neked, akkor nyíltan és őszintén kell erről kommunikálni, érdeklődni, hogy ők mire gondoltak és mennyiért. Ezek után tudsz mérlegelni, hogy jól mérték-e fel, hogy mire van szükséged, esetleg hasonló árban más típusokat említeni, amiket szeretnél.
2023. máj. 28. 15:25
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen csináltam meg. Diákmunkáztam, bár jó tinédzserhez illően a nagy részét piára-bulira el is vertem rend szerint, de amikor elkezdtem jogsizni (magát a jogsit megkaptam szülinapi ajándéknak szüleimtől) akkor kicsit félreraktam, még extra munkát is vállaltam és összeraktam kicsit több mint 200 ezer forintot (akkor még ez több pénz volt mint most). Raktak hozzá még szüleim 150 ezret, és lett belőle egy régi Ford Fiesta, nagyon szerettem pedig fapad fapadja volt de legalább korrekt állapotú bácsiautót fogtunk ki. 4 évig volt meg, sajnos rohadni kezdett és egy idő után vágytam a klímára azért váltottam le.
2023. máj. 29. 03:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!