Én megcsináltam a jogsit 18 évesen, szóval hozzám szól.
Mint írtam, ne a szüleidtől várd a csodát. Menj diákmunkázni, utána rendes munkázni. Félreraksz, és veszel. Ennyi.
Addig meg jársz tömegközlekedéssel. Nem fogsz belehalni, hidd el..
2023. máj. 28. 09:46
13/45 A kérdező kommentje:
Nekem ők biztosítják a csodához az anyagi forrást. Mivel a gyerekük vagyok.
Nagyon hálás is vagyok ezért nekik! 🥰
2023. máj. 28. 09:48
14/45 anonim válasza:
Én apucitól kaptam egy autót. Ez is számít? 🤭
2023. máj. 28. 09:52
15/45 anonim válasza:
Akkor egyszerűen ülj le velük, és mondd meg nekik, hogy szeretnél egy autót, tudnak-e segíteni. De előtte várd meg, míg meglesz a jogsi, h ne hiába vegyenek, ha vesznek, vagy ha ennyire támogatnak, lehet, h le sem kell ülni, és ajándékba megveszik. Azért remélem az élet további részeiben önállóbb leszel, és nem mindenben a szüleidre fogsz támaszkodni.
2023. máj. 28. 09:53
16/45 anonim válasza:
Na én egyet értek veled mert engem is így nevelnek és én is így fogom nevelni az én gyerekeimet. Én úgy csinálnám a helyedben hogy apukmahoz udamennék és mutatnék neki egy képet az autóról amit szeretnék és rá kérdeznek hogy neki tetszik-e ha apud autós akkor hogy jó választás-e és utána beszélgetés közben lehet le esik neki hogy mit szeretnél ha nem akkor szerintem nyugodtan kérdezz rá hogy lehet-e
2023. máj. 28. 09:54
17/45 A kérdező kommentje:
Kikre támaszkodjak, ha nem a saját szüleimre?
Gimis vagyok, a dolgom egyelőre a tanulás.
18/45 anonim válasza:
Belehalnál egy kis nyári diákmunkába?
Legalább látnád rajtad hogy komolyan szeretnéd azt a kocsit azzal hogy egy kis pénzzel Te is beleszállsz...
19/45 anonim válasza:
Saját magadra. Igen, most a dolgod a tanulás, de kocsi nélkül is tudsz élni még 5-10 évet, ahogy eddig 17-et éltél
2023. máj. 28. 09:56
20/45 anonim válasza:
És ha ez a kérdés felmerült benned, hogy kire támaszkodj, ha nem a szüleidre, akkor bocs, de itt hatalmas problémák vannak. Úgy el vagy kényesztetve, hogy az hihetetlen. Ezzel a hozzáállással valóban saját magadra sem számíthatsz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!