Kamaszként hogy kaptatok autót? Ti hoztátok fel, mint téma, vagy a szüleitek leptek meg vele?
Azokhoz szólna a kérdésem, akik 17-18 évesen megcsinálták a jogsit.
Nem tudom, ezt hogyan kéne itthon, nekem felhozni, konkrét típusokkal, amik tetszenek stb. Szóval érdekelne, másoknál hogy ment.
Köszönöm a válaszaitokat!
Itthon se leszek július közepétől. De aranyos, hogy ti szeretnétek megmondani, mivel töltsem azt a pár szabad hetet, amim van nyáron. 😂
Eddig azért éltem kocsi nélkül, mert nem lehetett jogsim, te Sherlock. De nyilván azért majd 20 évesen már nem akarnám, hogy apáék fuvarozzanak mindenhova.

Ha meg nem vagy képes pár évet tömegközlekedéssel utazni, az is azt mutatja, meg az itteni megnyilvánulásaid is, hogy baromira el vagy kényesztetve. Be sem ismered, hogyha mindenki ugyanazt mondja, akkor talán nálad/nálatok van a baj a fejben, nem pedig mindenki másnál.
Isten óvja az ilyenektől a világot...

Mert mi ebben a provokáló?
Nekünk ez belefér, mi autóval szeretünk közlekedni.
Más meg tömegközlekedik, mégsem ugatok be neki, főleg nem ismeretlenül. Hagyjátok már élni az embert. Valakinek ez a jó, a másiknak meg az. Mit zavar titeket, hogy más hogy éli az életét?
20 évesen kaptam autót, egy 16 éves opel corsát, amit nem én választottam. Viszont nagyon örültem neki és hálás voltam érte. Álmaim/kívánságaim nekem is lettek volna, de eszembe sem jutott követelőzni és nagyobb költségekbe hajszolni a szüleimet. Első is autónak ez is tökéletes volt.
Akkor még nem dolgoztam, nem tudtam volna fenntartani az autót, így én voltam a tulajdonos és apukám az üzemben tartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!