Kamaszként hogy kaptatok autót? Ti hoztátok fel, mint téma, vagy a szüleitek leptek meg vele?
Azokhoz szólna a kérdésem, akik 17-18 évesen megcsinálták a jogsit.
Nem tudom, ezt hogyan kéne itthon, nekem felhozni, konkrét típusokkal, amik tetszenek stb. Szóval érdekelne, másoknál hogy ment.
Köszönöm a válaszaitokat!

Lehet, hogy nem leszek népszerű, de az autódat ne már a szüleidtől kuncsorogd ki. El kell menni valamit dolgozni és félretenni rá. Esetleg megemlítheted nekik, hogy kocsit szeretnél vásárolni, vagy kikérheted a véleményüket, hogy melyik a jó neked. Lehet, hogy bele adnak valamennyit, de ne tekintsd már a szüleidet jótékonysági szervezetnek, akik majd mindent megadnak neked úgy, h te semmit nem teszel érte.
És attól még, hogy megvan a jogsi, nem halsz bele, ha nincs egyből kocsid. Elmész dolgozni, és amikor összegyűlt rá a pénz, mész, és veszel egyet, aztán szevasz-tavasz.

Sehogy. Életem első autóját most vettem 30 évesen. Egy használt autó millió felett kezdődik, nem beszélve a fenntartásról (biztosítás friss jogsisnak 50-60e, súlyadó tizenezrek, egy tank benzin 20-40e típustól függően).
A családi autót használhatja majd a gyerek, de én sem tervezek venni nekik.

Még gimis vagyok, nem dolgozom.
A szüleim, ők adnak meg nekem mindent. 17 éves vagyok, gyerek. Teszek érte, jól tanulok, jól teljesítek mindenhol.
Komoly válaszok érdekelnének inkább! :)
Csak mert van 2 márka/típus, ami nagyon tetszik és azokból valamelyiknek örülnék nagyon. Anyagilag bőven beleférne kicsit több, mint a kindertojásos hot wheels. De az is biztos szupi meglepi volt! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!