Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamaszként hogy kaptatok...

Kamaszként hogy kaptatok autót? Ti hoztátok fel, mint téma, vagy a szüleitek leptek meg vele?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem, akik 17-18 évesen megcsinálták a jogsit.

Nem tudom, ezt hogyan kéne itthon, nekem felhozni, konkrét típusokkal, amik tetszenek stb. Szóval érdekelne, másoknál hogy ment.

Köszönöm a válaszaitokat!

2023. máj. 28. 09:30
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne autót kapnod?
2023. máj. 28. 09:32
 2/45 A kérdező kommentje:
A Kresz-t már megcsináltam, most pénteken-szombaton vezetni járok már, de ha nyári szünet lesz, hétközben is megyek majd.
2023. máj. 28. 09:33
 3/45 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy nem leszek népszerű, de az autódat ne már a szüleidtől kuncsorogd ki. El kell menni valamit dolgozni és félretenni rá. Esetleg megemlítheted nekik, hogy kocsit szeretnél vásárolni, vagy kikérheted a véleményüket, hogy melyik a jó neked. Lehet, hogy bele adnak valamennyit, de ne tekintsd már a szüleidet jótékonysági szervezetnek, akik majd mindent megadnak neked úgy, h te semmit nem teszel érte.

És attól még, hogy megvan a jogsi, nem halsz bele, ha nincs egyből kocsid. Elmész dolgozni, és amikor összegyűlt rá a pénz, mész, és veszel egyet, aztán szevasz-tavasz.

2023. máj. 28. 09:38
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Életem első autóját most vettem 30 évesen. Egy használt autó millió felett kezdődik, nem beszélve a fenntartásról (biztosítás friss jogsisnak 50-60e, súlyadó tizenezrek, egy tank benzin 20-40e típustól függően).

A családi autót használhatja majd a gyerek, de én sem tervezek venni nekik.

2023. máj. 28. 09:38
 5/45 anonim ***** válasza:
88%
Engem már 12 évesen megleptek vele. Anya lement egyszer a Sparba és mikor jött haza, a bevásárlószatyorban volt egy HotWheels meg egy kindertojás.
2023. máj. 28. 09:40
 6/45 A kérdező kommentje:

Még gimis vagyok, nem dolgozom.

A szüleim, ők adnak meg nekem mindent. 17 éves vagyok, gyerek. Teszek érte, jól tanulok, jól teljesítek mindenhol.

2023. máj. 28. 09:40
 7/45 anonim válasza:
91%
Diákmunka jó megoldás hogy összegyűjtsd rá a pénzt
2023. máj. 28. 09:41
 8/45 A kérdező kommentje:

Komoly válaszok érdekelnének inkább! :)

Csak mert van 2 márka/típus, ami nagyon tetszik és azokból valamelyiknek örülnék nagyon. Anyagilag bőven beleférne kicsit több, mint a kindertojásos hot wheels. De az is biztos szupi meglepi volt! :)

2023. máj. 28. 09:42
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom, mint írtam.
2023. máj. 28. 09:42
 10/45 anonim ***** válasza:
77%
Nem kaptam 17 évesen autót, így leptek meg vele. 🙃
2023. máj. 28. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!