Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet, hogy a többi...

Hogy lehet, hogy a többi motoros sokkal gyorsabban veszi be a kanyarokat mint én, ha 6 éve motorozok?

Figyelt kérdés

És sajnos sok kanyarban így is sokszor bizonytalannak érzem a gépet.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. máj. 22. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9-10 Tán azt számít a motor tömege, hogy azzal meg kell tudni állni, kanyarodni is tudni kell vele, és nagyon nem úgy viselkedik egy 160-170kg-os motor fékezés vagy kanyar közben, mint egy 220-250kg-os motor, de ha ezt magyarázni kell egy motorosnak, akkor ott probléma van.

Az 500-as tökéletes agglomerációs közlekedésre. Mit jelent az egyáltalán, hogy városon kívül nem elég? Ezek mennek 180-at lazán, ha betoszod 180-al egy elnyújtott kanyarba azt esetleg kevesled? Ahhoz már tudni kellene motorozni. Egyenesben nyélen a 180-at kevesled? Miről beszélünk?

A kérdező meg akar tanulni rendesen uralni egy motort, láthatóan feltűnt neki és zavarja, hogy az átlaghoz képest ügyetlenebb, de nem baj persze támogassuk abban hogy vegyen R1-et, kb. nagyobb önszivatásba nem is lehetne belehajszolni, ráadásul ha nem sikerült 6év alatt a 250-es motorjával megtanulni kanyarodni, akkor az R1 egy fegyver a kezei alatt, ön és közveszélyes.

Nem véletlen van a szamárlétra. Egy 50-80lóerő közötti naked motor lenne a legjobb választás, de igazából ha egy 250-es motorral sem tudott megtanulni 6év alatt kanyarodni, akkor semmit nem ajánlanék neki, maximum hogy a jelelegi motorjával menjen el képzésekre.

2023. jún. 5. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Igazad van, ha valakinek magyarázni kell, hogy ha már viszi az 50-100 lóerő, akkor tökmindegy, hogy 170 vagy 220 kiló, akkor tényleg nagy baj van. Nekem nem kell magyarázni, én tudom, hogy nem a kilókat kell számolni.
2023. jún. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!