Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival először egyedül...

Friss jogsival először egyedül autót vezetni?

Figyelt kérdés

27 evesen raktam le a jogsit es most tervezek is egy kis autót venni.Csakhogy nincsenek szüleim, es a közeli barátaimnak pedig nincs jogsija, igy valószínűleg egyedül kell majd elhoznom az autót amit megveszek. Egy kicsit felek, egy ,hogy kb 8 honapja raktam le a jogsit es nem vezettem azota. Nem ment amúgy rosszul egyáltalán, de azért kicsit felek akar több száz kilométert is haza vezetni ha úgy alakul...Mit gondoltok? Menni fog amikor ott vagyok, vagy inkább meg se próbáljam egy másik szemely nélkül?

Volt valaki meg hasonló helyzetben?

Nem vagyok felos, vagy hatarozatlan, de ezt a szitut valahogy nem tudom rendesen felmerni.

2023. máj. 13. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, tizes, hogy te jobban vezetsz mint Ari Vatanen és Walter Röhrl együtt, azonban a nagy többség, mikor kézhez kapja a jogsit, egyáltalán nem tud vezetni.
2023. máj. 16. 05:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanezen mentem át egy hete, nekem a hungárián kellett átvezetnem fél Pestet. Először nagyon féltem, de pár perc alatt megszoktam az autót, aztán tök nyugodtan hazamentem vele. Az első pirosnál persze rámdudáltak amiért lassan indultam el, de ezzel számolni kell, én is 1 perce vezettem akkor oktató nélkül egy vadidegen autóban.
2023. nov. 2. 17:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Vegul gorogorszagban beretem egy autot a nyaralasom alatt es ott vezettem egy kis szigeten eloszor.Nagyon jol ment :) Koszi a vlaszokat!
2023. nov. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!