Friss jogsival 75 km egyedül?
Simán.
60 km autópálya az annyiból áll, hogy fél óráig nyomod a gázt (ha van tempomat, akkor még azt sem) és közben néhányszor sávot váltasz.
15 km főúton negyed óra, városban kb. fél óra.
Tehát az egész út max. 1 óra. Tehát annyi, mint egy vezetésóra csak oktató nélkül.
Nem fogod elhinni, de rajtad kívül senki nem fogja tudni hogy kezdő vagy. Ne akarj a belsőben menőzni, inkább a külsőben menj, mégha teherautó után is. Aztán, ha megúnod, és nem jön mögötted semmi, akkor egy padlógázas előzéssel elémész, és tolod neki..
Meglátod nem nagy durranás. Bátran bevállalhatod.
járj szerencsével.
Soha nem árt gyakorolni, hogy fel legyél készülve a váratlan helyzetekre.
Nekem mikor meglett a jogsim faterral vezettem mindig, egyedül csak kisvárosban rövid távot.
Egyszer fateromat kellett bevinni egy másik település kórházába, majd hirtelen közölték vele, hogy ma fogják műteni és haza kellene mennem cuccokért meg vissza egyedül. oda-vissza max 100 km de eléggé paráztam az elején, visszafelé már simán ment.
Jobb ha nem kényszerből kell megtanulnod, hanem fel leszel ilyenre készülve. Azóta megvan pár éve a jogsim és elég sok helyre mentem már egyedül, ismeretlen helyekre, Budapestre stb. Külön meg kell szokni azt is, hogy magadra vagy utalva (nameg egy navigációra), de a jogosítványod sincs utashoz, vagy ismerős környékhez kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!