Hogyan lehet meggyőzödni hogy a szerelő nem ver át és tényleg kicseréli a vezérlést nem csak kiszámlázza az árát?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 13:54
11/13 anonim válasza:
#9 Ezt adom. Én is mindig a google értékeléseket javaslom, hogy nézzék meg, amikor szervizet keresnek. Nem fényezni akarom magunkat (meg soha nem adtam ki itt publikusan, hogy hol dolgozom, szóval ez nem önreklám), de nekünk a 4.8-at közel 150 értékelésből nem a szél hordta össze. Sokat elmond az értékelés.
12/13 A kérdező kommentje:
Vittem már hozzá olaj és szűrő cserére és korrektül olcsón meg csinálta az olajat is én vittem és végig álltam fölötte szóval láttam mit csinál de a vezérlés csere az sok idő és 2 napig nála lesz. Megbízhatónak tűnik de sok remtortenetet hallotam. Megpróbálom valamivel megjelölni majd az egyik görgöt.
2023. ápr. 11. 17:54
13/13 anonim válasza:
Én akiknél eddig jártam, a kiszerelt alkatrész mindig össze volt rakva hogy az a tiéd, elviheted, ha gondolod.
De amúgy is ismerem őket oda vissza munka van, így a bizalom is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!