Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi adhat ki randomszerűen...

Mi adhat ki randomszerűen ilyen hangot?

Figyelt kérdés

Hogy pontosan honnan jön azt nem hallom de az autó külső részéről mert felhúzott ablaknál nem hallani. Ilyen hangos fémes nyikorgás mikor két fém a rossz kenés miatt nyikorog ahogy elmozdulnak egymáshoz képest, de csak egy pillanatra. Véletlenszerűen jön elő kisebb-nagyobb úthibáknál de nem mindig. Van hogy fél óráig semmi nagyon rossz úton aztán egyszer egy kisebb hibánál megint hallatszik aztán van hogy egy nagy kátyú sem hozza elő újra. Fekvőrendőrön ha át megyek akkor sem adja ki a hangot. Az álló autót amennyire tudtam megmozgattam a lengéscsillapítóknál de akkor sem hallatszott semmi. Karosszériánál szintén nem látok semmit.

Esetleg valakinek ötlete, hogy az ilyen randomszerűen elő jön ez lehet lengőkar vagy szilent hiba? Mert én úgy gondolom hogy ha ez lenne akkor például fekvőrendőrnél is lehetne hallani illetve minden esetben amikor mozdul a futómű.

2023. ápr. 2. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl. rugótörés
2023. ápr. 2. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 De az mindig elő jönne nem? Mert látni is lehetne de semmit sem látni.
2023. ápr. 2. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig látható, ha olyan helyen törik, de igazából bármilyen futómű alkatrész lehet, vidd el egy szerelőhöz, ő alánéz, megmozgat mindent és meg fogja találni a hibát. Akár fék is lehet még.
2023. ápr. 2. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!