Hogyan lehet meggyőzödni hogy a szerelő nem ver át és tényleg kicseréli a vezérlést nem csak kiszámlázza az árát?
Olyan szerelöhöz kell menni, aki normális. Sok évtizede vannak autóim, de még SOHA nem jutott eszembe, hogy a kiszámlázott munkát ne végezték volna el!
Ha te ilyesmitöl félsz, akkor keress másikat.
"És ha zúg szerelom van akkor valahogyan tudom ellenőrizni utólag ha bele nézek?"
(nem ZÚG szerelö, hane zugszerelö - a kettö nagyon mást jelent)
Ha van megfelelö hozzáértésed, akkor észre tudod venni, mit csinált meg és mit nem, egyébként értelemszerüen nem jössz rá semmire.
Alkoholos filccel vagy festékkel jelöld meg a kicserélendő alkatrészt nem feltűnő módon. Fényképezd vagy filmezd is le egy aznapi újsággal, hogy látszódjon a dátum.
Ha kész a javítás csekkold le, hogy tényleg cserélve lett-e.
Ha nem akkor a bizonyítékkal mehetsz reklamálni a szerelő főnökéhez.
7: pl. neten rákeresel, hogy miket írtak róla, mert akiket átvernek, azok általában nem rejtik ezt véka alá, és ha voltak átverős dolgai a szerviznek, akkor fogsz jópár netes kommentet találni erről, mert az átvertek így ütnek vissza
Nem 100%-os ez a módszer sem, de többet ér, mint vakon beesni valahova.
Nekem jó a tapasztalatom a zugszerelőkkel. Idáig sokkal gondosabb munkát végeztek mint márkaszervizben. Ráadásul olcsóbban.
Mondjuk nem random esek be az első utcán látott szerelőhöz, hanem ajánlás alapján mentem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!