Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet meggyőzödni hogy...

Hogyan lehet meggyőzödni hogy a szerelő nem ver át és tényleg kicseréli a vezérlést nem csak kiszámlázza az árát?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem olcsó zugszerelőhöz mész, hanem komolyabb céghez.
2023. ápr. 11. 14:11
 2/13 A kérdező kommentje:
És ha zúg szerelom van akkor valahogyan tudom ellenőrizni utólag ha bele nézek?
2023. ápr. 11. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
31%

Olyan szerelöhöz kell menni, aki normális. Sok évtizede vannak autóim, de még SOHA nem jutott eszembe, hogy a kiszámlázott munkát ne végezték volna el!

Ha te ilyesmitöl félsz, akkor keress másikat.

2023. ápr. 11. 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

"És ha zúg szerelom van akkor valahogyan tudom ellenőrizni utólag ha bele nézek?"

(nem ZÚG szerelö, hane zugszerelö - a kettö nagyon mást jelent)

Ha van megfelelö hozzáértésed, akkor észre tudod venni, mit csinált meg és mit nem, egyébként értelemszerüen nem jössz rá semmire.

2023. ápr. 11. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholos filccel vagy festékkel jelöld meg a kicserélendő alkatrészt nem feltűnő módon. Fényképezd vagy filmezd is le egy aznapi újsággal, hogy látszódjon a dátum.

Ha kész a javítás csekkold le, hogy tényleg cserélve lett-e.

Ha nem akkor a bizonyítékkal mehetsz reklamálni a szerelő főnökéhez.

2023. ápr. 11. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 Most mondta, hogy zugszerelő. Se főnök, se számla, se semmi. Ha visszamegy reklamálni, a szerelő soha nem is látta, kérdezőt nem is ismeri.
2023. ápr. 11. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
#3 honnan tudod, hogy normális? Nem egy sztorit lehet hallani, hogy pl márkaszervízben kummantottak olajcserétől kezdve a Wunderbaum cseréig sok mindennel.
2023. ápr. 11. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen zúgszervízzel megszívtam. Azóta többet ilyen helyre nem viszem. Inkább fizetek többet egy független, de hozzá értő szervíznek. Azóta nem csalódtam. De azt nem értem, hogy az zugvalamiknek hogy lehet munkájuk. Egyébként felső holtponti jeladó kellett volna cserélni. Ki is cserélték egy no name márkájúra, ami csak addig minden esetben amíg be nem melegett a motor. A kábeleket is össze kókányolták ez pedig ugye másik normális szervízben közölték velem.
2023. ápr. 11. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7: pl. neten rákeresel, hogy miket írtak róla, mert akiket átvernek, azok általában nem rejtik ezt véka alá, és ha voltak átverős dolgai a szerviznek, akkor fogsz jópár netes kommentet találni erről, mert az átvertek így ütnek vissza

Nem 100%-os ez a módszer sem, de többet ér, mint vakon beesni valahova.

2023. ápr. 11. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Nekem jó a tapasztalatom a zugszerelőkkel. Idáig sokkal gondosabb munkát végeztek mint márkaszervizben. Ráadásul olcsóbban.

Mondjuk nem random esek be az első utcán látott szerelőhöz, hanem ajánlás alapján mentem oda.

2023. ápr. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!