Szerintetek lehúzott a szerelő?
Figyelt kérdés
Vízcsőcsonk csere volt 20 ezer ft munkadíjjal.
Audi a4 1.9 tdi. Fagyàllóbol is csak egy keveset kellett pótolni hozzá.
2023. ápr. 5. 19:12
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Munkaóra már az olcsóbb helyeken is 5 számjegyű, az alkatrész meg párezer, szóval abszolút kiadja a 20 ezres végösszeg, még olcsón meg is úsztad. Én ma egy régi ócska Fiaton egy szaros levegőcsövet cseréltem, 14 ezerért találtam egyet, na de jó szar is volt, bár a célnak tökéletesen megfelel, egy jobb fajta meg 22 ezer lett volna. Egy 25 éves kis fűnyíróhoz. Munkadíj nem is lett rá számolva, mert senkinek nincs pofája ezért elkérni 30 ezret. Dehát ilyen árak vannak... az alkatrészárak az egekben, a rezsi miatt az óradíjak az egekben, nem lehet mit tenni. Mindig is drága volt az autózás, de manapság tényleg egyre inkább úri muri.
4/6 anonim válasza:
1600ft az alaktrész.... mármint a vizcsőcsonk.
Ehhez le kell engedni a fagyállót (egy részét vagy összeset nem tudom) majd kicserélni az alkatrészt és visszaönteni a fagyállót.
Ha otthon megtudtad volna magadnak csinálni akkor igen, lehúzott.
Ha nem tudtad volna megcsinálni magadnak akkor nem igen volt más választásod.
Lehet találtál volna olcsóbbat de simán drágábbat is.
5/6 anonim válasza:
Ha ebbe benne volt minden és még számlát is kaptál, akkor kifejezettem olcsó volt.
Összehasonlításul nekem egy Opelhez a levegőszűrő csere szokott ennyibe kerülni. Ami tényleg nem egy was ist das... pár csavart kell kitekerni, 5 perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!