Visszakapom a kivett alkatrészt, illetve tényleg lehetséges, hogy ez a gond?
Ford fiestam van, múlt héten nem indult, kicseréltük a levegőszűrőt és az üzemanyagszűrőt. Ezután indult majd megint nem, csak ha elől pumpáltuk. Kiderült lehagytunk egy gumi karikát az egyik csatlakozasnal, arra gondoltam lehet simán az a gond de mivel nem értek hozzá egy szerelő jött és elvitte. Rendelt új szűrőt és kicserélte, mivel elvileg amit én vettem az olcsó kategóriás és ezért visszaereszti az üzemanyagot. Mint kiderült amit ő vett az 22ezer. Amit én az 19. Ekkora különbség lenne valóban? Vagy a "márka" számít? Előfordulhat hogy le akarnak húzni? (Minden rossz indulat nélkül kérdezem, laikusként.) Illetve ami fontos: amit kivett zsír új szűrőt azt visszaadja ugye?
Előre köszi a válaszokat.
Ha elkéred biztosan vissza adja.
Ha az olcsó szűrő sz@r lenne - vissza engedne (nem értem mit ereszt vissza meg hova, sose hallottam ilyet), nem árusíthatnák boltba. Szóval ez így eléggé lehúzás gyanús. Olyan létezik, hogy gyári hibás lehet egy alkatrész, de olyan nem nagyon, hogy pl. a Champion szűrő sz@r mert olcsóbb, mint a Mann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!