Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barátkoztatok már érdekből...

Barátkoztatok már érdekből autószerelővel?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Tetesd át az Ismerkedés kategóriába.
2023. ápr. 5. 06:23
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Én csak érdekből barátkozom velük.

Rakja helyre a roncsomat szakszerűen, ezért busásan megfizetem, aztán mehet a többi dolgára. Ebben mi a baj?

2023. ápr. 5. 06:26
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Mi másért barátkozna valaki mégis egy autószerelővel...?
2023. ápr. 5. 06:26
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Akkor én a másik véglet vagyok, mint az előttem válaszolók :) Jártam eggyel egy ideig, de nem érdekből, még csak nincs is kocsim.

#3 azt tudtad, hogy az autószerelő is ember?

2023. ápr. 5. 06:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem az emberek hajlamosabbak rosszabb munkát végezni, ha jópofizol velük. Persze, olyan már nekem is volt, hogy a fizetség mellé vittem egy kis plusz ajándékot, mert jó fej volt és spórolt nekem pénzt. De alapból nem szeretek sógor-koma-jóbaráttal bármit is végeztetni.
2023. ápr. 5. 06:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátaimat nem szeretem kihasználni, pedig többször ajánlották fel ingyen, hogy átnézik a kocsimat. Amúgy meg rossz érzés is nekem barátnak pénzt adni. Egy jó szaki meg amúgy ebből él, és szereti is. Munka+pénz=boldogság. Amelyik autószerelő meg nem ilyen, az egy svindler.
2023. ápr. 5. 07:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Érdekből nem, csak egyszerűen annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy mindent átbeszéltünk közben, bár ő azt hitte, érdekből vagyok ilyen.

Amikor meg nem kért semmit, meg nagyon keveset, mindig kipótoltam elég jó összeggel, amit nem akart elfogadni.

Hogy még érthetetlenebbé tegyem az érzését, rengeteg alkatrész adtam már neki ingyen, én is szerelgetek, sok felesleges vackot gyűjtöttem össze.

Sokan nehezen tudják elképzelni, hogy nem csak érdekből barátkoznak.

De, végülis, 1 olyan emberrel bővült a listám, aki hasonló, mint én, meg egy baráttal.

2023. ápr. 5. 09:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Szinte már az össze kérdés ilyen bugyuta , gyerekes valami.
2023. ápr. 5. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Mit kell érteni ezalatt, hogy "érdekből"? Pl. ha egy ribizli aláfekszik, hogy rendben tartsa az autóját, vagy egy a foglalkozását értővel "haverkodik" az ember, hogy ki legyen javítva amit kell, és a jövőben is ha kell esetleg szóbeli instrukció, vagy más hibát kijavítani akkor újra hozzá lehessen fordulni?
2023. ápr. 6. 20:55
 10/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha új helyre költözöm, az az első dolgom, hogy keresek egy szimpatikus szerelőt. Érdekes egyébként, hogy nem is nehéz barátkozni velük, mert (1-2 kivételtől eltekintve) barátságos, segítőkész figurák.
2023. ápr. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!