Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barátkoztatok már érdekből...

Barátkoztatok már érdekből autószerelővel?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 06:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából én egy kasztnissal vagyok jóba. Sokat segített ilyen autós dolgokban. Nekünk viszont sok gyümölcsösünk van. Úgy hogy sok jó pár ládával szokott kapni tőlem. De amúgy igen általában jó fejek.
2023. ápr. 7. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Autószerelő vagyok, és igen úgy érzem, hogy a legtöbb ember csak azért próbál velem haverkodni, hogy csináljam meg a kocsijukat ingyen, vagy legalábbis nagyon olcsón, sajnos ez az igazság, érdek vezérel itt már mindenkit, De ez szerintem más szakikkal is így van
2023. ápr. 7. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezzel sokan vannak így gyümölcs nélkül persze... Nekem szoktak hozni bort, kaját, üdítőt. Legalább ilyenkor van valami effort, nem azon vergődök, hogy megint ingyé kell dolgozni.
2023. ápr. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!