Miért nem tudok lassan vezetni?
Nem tudom betartani a sebességhatárokat.
Nálunk általában lakott területen kívűl 60 a megengedett, viszont nekem ez nagyon lassú!
Olyan 100-110 el szoktam menni
Lakott területen belül meg 60-70el
Tudom hogy f@sz vagyok de miért nem tudok lassan vezetni?
- Mert nem büntettek még meg, mert ritkák és lazák az ellenőrzések/büntetések.
Lakott területen durván 35%-kal túl kell lépned a korlátozást, hogy legyen bármiféle következménye.
- Kevés rutinod van, nem tudsz figyelni a sebességedre, nem tudod felmérni, hogy a többi közlekedőt megtéveszted a gyorshajtásoddal. És szerencséd volt, hogy a többiek figyeltek.
Mondjuk azért az roppant szánalmas, amikor a nagyarcú puncik, qkik eljatszak a kiskirályt és azt hiszik a fizika csak valami kitalált mesefigura, mikor balesetnél sírva az anyukájukat keresik, és a saját sz.arukba, hugyukba agozinálnak.
Ha más nem számít, legalabb az legyen benned, hogy ez mennyire megalazo.
Arrol nem is beszélve, mikor a biro bácsi elott sirnak... szánalmas pocsok.
Altalaban palyaról lekanyarodas után szoktam hasonló tulzasokba esni, de eleg hamar kapcsolok, hogy hello itt mar mas a szitu.
Valóban lassunak tűnhetnek a sebesseghatarok, es szerintem nagyon autó függő is. Most egy 130 lovas 1.6 szívó benzinesem van, ezzel valahogy elvagyok a büntethetőség hatarán lavírozva, de amikor nagyobb kocsim volt ohatatlanul is belekarcolt a 60-90 e HUF buntetesi tételbe egy előzés után.
Egy a lenyeg, esszel. Ne lovaldd bele magad, hogy Te aztán mar csak ilyen gyors sofőr vagy, mivel abból lesz a meglepi, amit nem oldasz meg.
Ha teljesen remenytelen a helyzet akkor tempomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!