Most tanulok vezetni es nem ertem hogy miert kell ilyen lassan felengedni a kuplungot?
Figyelt kérdés
Amikor elekarok indulni mindig mondja az oktato hogy lasabban engedjem a kuplungot. De olyan lassan hogy 10mp ig meg se indul az auto ennek mi ertelme van? Senki se vezet igy.2019. jan. 17. 23:12
1/8 anonim válasza:
mert még azt gondolja, nincs elég rutinod, hogy a fogáspontig gyorsan engedd, onnan meg lassabban.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg helytelenül (rángatva vagy túl nagy gázzal) indulsz el, ami amellett hogy kényelmetlen, az autónak sem tesz jót, így rá akar szoktatni, hogy finoman indulj.
Persze így látatlanban a tévedés jogát fenntartom, lehet hogy az oktatód a hülye.
3/8 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nincs rangatas se semmi.
2019. jan. 18. 06:24
4/8 anonim válasza:
Hányadik óránál tartasz? Az első 4-6 órán nekem is ez volt, aztán nem is foglalkozott vele, csak csináljam.
5/8 anonim válasza:
Ha lassan csinálod, akkor valóban nincs, pont ez a lényege, a csúsztatás.
6/8 anonim válasza:
Biztos túl gyorsan , hirtelen engeded fel.
Nem hiszem hogy az oktatódnak az lenne az érdeke 10 mp-ig csúsztasd, égesd a kuplungot.
7/8 anonim válasza:
Miért nem kéred meg az oktatódat hogy magyarázza el?
8/8 anonim válasza:
Szerintem ennek az a lényege, hogy ráérezz arra, hol van a fogáspont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!