Szerettek lassan vezetni?
Figyelt kérdés
Én 50nel közlekedem, mert mindíg ráérek. Sehova nem sietek.2017. máj. 5. 23:58
1/8 anonim válasza:
Van olyan amikor szeretek. Ha pl. szép tájon vezetek vagy nagyon ráérek stb. Viszont utálok feltartani másokat, ezért ha jönnek mögöttem és nem lehet előzni, akkor beletaposok.
2/8 anonim válasza:
Na most vagy a harmadik kérdése ugyannak az embernek, vagy tényleg jött egy troll...
3/8 anonim válasza:
Troll lesz, a másik illető utolsó kérdése óta nem telt még el a két óra, szóval ezt más írta.
4/8 anonim válasza:
Azért autópályára ne menj 50-el...
5/8 anonim válasza:
Ha nem kell sietnem sehova és ezzel nem tartok fel másokat, akkor én is szeretek lassan vezetni. Tetszik ilyenkor a nyugalom és az extrém alacsony fogyasztás.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom... ez nálam nem hobbi, hogy lassan vezetek.
Rendszeresen több száz km-t autópályázok, olyan útvonalon, ahol minden bokrot ismerek az út mellett, mert már szó szerint ezerszer végigmentem rajta. Ott nem igazán szeretek szüttyögni, mert nem látom értelmét.
Viszont a megengedett sebességet az autósok 80-90%-ával ellentétben nem szoktam túllépni. Városban óra szerint 50-60km/h, országúton 90-100km/h, pályán 130-140km/h nekem bőven elég.
Ritkán, ha ráérek, mert mondjuk nyaralok és érdekes, ismeretlen helyen közlekedek, amit szeretnék jól megnézni, akkor megyek lassabban is. De csak úgy általában hobbiból nem jellemző.
7/8 anonim válasza:
Nem. Én is ráérek, de 60-al megyek, ami valójában 50, csak ugye csal a km óra számláló felfelé. Minden autó így van építve, és így van beállítva.
8/8 anonim válasza:
Én elég nagy gyorshajtó vagyok, de néha előfordul, hogy beülök, lehúzom az ablakokat, teszek valami laza zenét, és 30-40-el ketyegek a városban, faluban, stb, lehetőleg senkit sem feltartva (ilyet akkor csinálok, mikor szinte 0 a forgalom). De csak úgy rámjön néha, pl egy hosszú munkanap után, vagy ha rég nem vezettem, vagy ideges vagyok, és terelném a figyelmem, stb. Máskor pedig nincs türelmem 60-al menni, mert azt is lassúnak érzem, szóval nem tudom mitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!