Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerettek lassan vezetni?

Szerettek lassan vezetni?

Figyelt kérdés
Én 50nel közlekedem, mert mindíg ráérek. Sehova nem sietek.
2017. máj. 5. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan amikor szeretek. Ha pl. szép tájon vezetek vagy nagyon ráérek stb. Viszont utálok feltartani másokat, ezért ha jönnek mögöttem és nem lehet előzni, akkor beletaposok.
2017. máj. 6. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Na most vagy a harmadik kérdése ugyannak az embernek, vagy tényleg jött egy troll...
2017. máj. 6. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Troll lesz, a másik illető utolsó kérdése óta nem telt még el a két óra, szóval ezt más írta.
2017. máj. 6. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Azért autópályára ne menj 50-el...
2017. máj. 6. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem kell sietnem sehova és ezzel nem tartok fel másokat, akkor én is szeretek lassan vezetni. Tetszik ilyenkor a nyugalom és az extrém alacsony fogyasztás.
2017. máj. 6. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom... ez nálam nem hobbi, hogy lassan vezetek.

Rendszeresen több száz km-t autópályázok, olyan útvonalon, ahol minden bokrot ismerek az út mellett, mert már szó szerint ezerszer végigmentem rajta. Ott nem igazán szeretek szüttyögni, mert nem látom értelmét.

Viszont a megengedett sebességet az autósok 80-90%-ával ellentétben nem szoktam túllépni. Városban óra szerint 50-60km/h, országúton 90-100km/h, pályán 130-140km/h nekem bőven elég.

Ritkán, ha ráérek, mert mondjuk nyaralok és érdekes, ismeretlen helyen közlekedek, amit szeretnék jól megnézni, akkor megyek lassabban is. De csak úgy általában hobbiból nem jellemző.

2017. máj. 6. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Én is ráérek, de 60-al megyek, ami valójában 50, csak ugye csal a km óra számláló felfelé. Minden autó így van építve, és így van beállítva.
2017. máj. 6. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Én elég nagy gyorshajtó vagyok, de néha előfordul, hogy beülök, lehúzom az ablakokat, teszek valami laza zenét, és 30-40-el ketyegek a városban, faluban, stb, lehetőleg senkit sem feltartva (ilyet akkor csinálok, mikor szinte 0 a forgalom). De csak úgy rámjön néha, pl egy hosszú munkanap után, vagy ha rég nem vezettem, vagy ideges vagyok, és terelném a figyelmem, stb. Máskor pedig nincs türelmem 60-al menni, mert azt is lassúnak érzem, szóval nem tudom mitől függ.
2017. máj. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!