Miért nem tudok lassan vezetni?
Figyelt kérdés
Nem tudom betartani a sebességhatárokat.
Nálunk általában lakott területen kívűl 60 a megengedett, viszont nekem ez nagyon lassú!
Olyan 100-110 el szoktam menni
Lakott területen belül meg 60-70el
Tudom hogy f@sz vagyok de miért nem tudok lassan vezetni?
2023. ápr. 8. 16:08
2/15 anonim válasza:
Autófüggő a dolog, egy erős német prémiummal nehéz visszatartani a lovakat. Próbáld meg ugyanezt egy régi Swifttel. Egyből nem akarsz majd gyorsan menni :D
3/15 anonim válasza:
Lakott területen kívül, ha más sebességkorlátozás nincs, 90 km/h a megengedett sebesség. Belátható úton, jó útviszonyok esetén 100 km/h még vállalható, azért még közigazgatási bírságot sem kapsz. De tudj lassítani, ha gyalogost, biciklist kell kikerülni.
Lakott területen csak óvatosan!
4/15 A kérdező kommentje:
3 mindig figyelek rájuk!
2023. ápr. 8. 16:13
5/15 anonim válasza:
Nem kell aggódni, jobban fog majd menni a sebességhatárok betartása az első 30 ezres csekk megérkezése, vagy a baleset bekövetkezése után.
6/15 anonim válasza:
Váltanod kell, egy Skoda S 100 kocsira.
7/15 anonim válasza:
Ja, nyilván figyel a többi közlekedőre az aki a megengedett sebességek duplájával halad.
8/15 anonim válasza:
Mert köz és önveszélyes vagy.Olyan izgága,agresszív típus,aki nyomja neki és villog,dudál ha valaki lassabban megy mint ő szeretné.Ha én betudom tartani a sebességhatárokat a 200lovas autómmal,akkor másnak is sikerülnie kellene.
9/15 anonim válasza:
fiatalos vezetés...ez jó..aztán az első nagy csattanás után, ha élsz, akkor átgondolod..ha még embert is gázolsz, akkor marad a sitten a mosodai kocsi tologatása.
10/15 anonim válasza:
Azért nem tudsz lassan menni, mert szerencséd van és nem mérnek be. Ha hetente jönne egy csekk, mellé a büntetőpontokkal, hamar megtanulnád, hogy kell betartani a sebességhatárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!