Lesz új Volkswagen Phaeton vagy nem?
A Phaeton bukás volt.
A Volkswagennek még más volt a vezetése akkor, amikor a Phaeton kijött, mint ma. Gondolj bele, W12-es Golf V prototípus, Nardo… akkor még kísérleteztek.
Luxusautóknál kifejezetten számít a márka, megjelenni veszi akinek belefér. Akkor meg ott van házon belül az Audi A8. Sosem volt emiatt a Phaeton sikeres.
Én úgy tudom, hogy a dieselgate miatt kellett visszahívni és átalakítani minden, már eladott modellt és emiatt minden egyes eladott autón több tízezer eurót veszítettek.
Viszont valamiért megtervezték a második generációt és még egy prototípust is le gyártottak, így ha azt nem is jelentették meg, én abban reménykedem hogy nem vetették el teljesen az ötletet…
Amúgy szoktak konkurálni az Audival házon belül, a Volkswagen Touareg pl. a legdrágább felszereltséggel 70 millió forint… Tehát, ha úgy vesszük, akkor most is van luxus Volkswagen, legalábbis az árat illetően.
Csak az a baj, hogy én nem veszek SUV autót…
Ahogyan nem veszek Audi, BMW, vagy Mercedes autót sem.
Pedig az a8 tetszene.
De Volkswagen logó kéne rá, ahhoz hogy megvegyem.
Amit a fenti három márka képvisel, azzal én nem azonosíttatom magam…
Így kb. csak a Lexus LS marad, mint alternatíva, de állítólag műszakilag nem valami magas minőséget képviselő autó sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!