Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Phaeton 4.2 V8 4motion 334...

VW Phaeton 4.2 V8 4motion 334 ló vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

Őt szemeltem ki. Régi vágyam egy ilyen luxuslimuzin. Mi a véleményetek erről a 4.2-es 334 lovas 8 hengeres szörnyetegről? Mennyire megbízható? Mennyi a fenntartása?

2021. okt. 22. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

" Mennyi a fenntartása? "

EZ már akkor nem neked való, mert ez bizony viszi a számlát meg ez a baromi nagy motor pedig megeszi amit megkell.

Megmerném tippelni a 20 l fogyasztást is.

2021. okt. 22. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
17 éves, 250k+ km, sőt, valszeg tekerve lesz az, mellé egy bazi nagy motor. Legjobb választás lesz ha nem szereted megtartani a fizetésed.
2021. okt. 22. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ajánlanék inkább egy lexust helyette vagy egy v8-as 500-as mercit azok sokkal megbízhatóbbak persze a fenntartási költsége azoknak is átlag feletti.
2021. okt. 22. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
2021 vége felé van aki bepróbálkozna azért még egy nagymotoros Phaetonnal?
2021. okt. 22. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt a hirdetést hahun én is láttam, én is gondolkodom rajta
2021. okt. 22. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
A Phaeton soha nem a megbízhatóságáról volt híres. Ha benned egyáltalán felmerül a fenntartással kapcsolatban bármi anyagi aggály, akkor nem a te autód. Függetlenül a típustól, aki baromi nagy motorral szerelt kiöregedett ex "luxusszedánt" akar magának az nem a fenntartáson filléreskedik
2021. okt. 22. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél benzinkutat is mellé,szükséged lesz rá.Szervízköltség,műszaki,adó,biztosítás,váratlan meghibásodások,jó abroncsok....Ha van a fizud havi szinten 700-800k,akkor bátran ajánlom.Ha nincs,le fogsz gatyásodni...
2021. okt. 23. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazi youngtimer kuriózum. Csak hobbiautonak vagy masodik-harmadik autónak alkalmas. De a modernkori történelem egyik fontos része. Ha tudod becsülni ezt, vedd meg, ha nem érdekelnek ezek a dolgok, hagyd meg másnak.
2021. okt. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!