Bmw e91 320d 163le vásárlás előtt állok! vélemények tapasztalatok? Kérem csak olyan írjon akinek volt vagy van vele tapasztalata. Minden érdekel az autóról
Minden autó olyan, amilyen tulaja volt.
Nem azt a bmw-t kell megvenni, amit Hans szervizelt 5 évig, majd eladta a Döntés Yusufnak, aki pedig elhanyagolta, S telepakolta az autót utángyártott cuccal. Majd a magyar behozta ezt az autót mert occó volt..
Pont hirdetnek egy valós 106 ezer km-eset. Nézegettem.. de amennyiért árulják nem fogja megvenni senki.. mert azért f30-at dobnak már utánad.
Köszi a válaszokat!
ki melyik évjáratot ajánlaná?
Én most cseréltem le egy M47 motoros E90 320D-t 2007-es évjáratút (facelift előttit)! 7 évig használtam, valós 90.000km-el vettem és kb 140.000 km-t raktam bele.
Nekem az volt a tapasztalatom vele, hogy nagyon megbízható kocsi, kicsit sajnáltam is eladni pont emiatt.
15.000km-enként megkapta az olajcserét.
Nekem csak kopóalkatrészeket kellett rajta cserélni 7 év alatt.
Háromszor volt rá nagyobb kiadásom, kétszer cseréltettem rajta kompletten fékbetétet és tárcsákat, valamint a kettőstömegű és a kuplung cseréje volt még egy húzósabb tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!