Autó vásárlás előtt állok. Opel Insignian, vagy K astran gondolkozom. A keretem 3.5 M. Tapasztalatoakat szeretnék kérni, pro- és kontra érveket hogy melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
1.6 CDTI 136 ló, vagy afölötti modelleket nézegetek, mert főként autópályázni kellene.2021. aug. 8. 15:50
1/5 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik. A kettő egymásnak a "testvérei", az Insignia az Astra jobban felszerelt (de emiatt nehezebb és lomhább) nagytestvére, így a kettő között nincs lényegi különbség. Amelyik jobban megfelel az elvárásaidnak, vagy jobb ár/érték arányú hirdetést találsz, azt válaszd.
2/5 anonim válasza:
Insigniat nem erőltetem sok jót nem olvasni rola
3/5 anonim válasza:
Az insigniának nagyobb az értékvesztése mint az astrának. Autópályázni meg igazából mindegyik jó, de erős motorral vedd, ne az alappal.
4/5 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik az insignia.
Volt is hogy nézegettem komolyabban őket, de azért tettem le róla, mert nagyon sok rosszat olvastam-halottam.
Elektronikai hibái vannak, rengetek olasz alkatrésszel van teletűzdelve, amik a német rendszerrel nem dolgoznak olyan szépen össze...
Mindegy melyik motoros, mindnél sok elektronikai hibát olvastam.
Olyan lett mint egy alfa: mikor jó, akkor k/*/rva jó, de sok időt tölt szervízbe....
K-astra:
benzinessel mentem. az nagy sz*r...péylatempóban 130-nál majdnem 5000ret forog, üvölt a motor...kerestem a 6- sebességet...ja hogy nincs...
Dízel lehet jobb, és igen talán értékállóbb mint egy insignia, viszont attól biztos hogy lejjebb van kategóriába.
Hyundai, Kia vonalon nem gondolkozol?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia #4-es. Hyundai i40-es volt az első kinézett autó, de a 10.autó után, annyi rosszat tapasztaltam a használtautó picaon,hogy arról lemondtam. ( Nincs szervizkönvy, 1500-2000 micronos festékvastagság, a motor majd kiugrik a helyéről stb stb. ) Sajnos ahogy nézem a hyundai-ok között 99%-ban behozott autók szerepelnek. Kia, hát nézegettem, neki meg a formája nem tetszik. Marad a K Astra. Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. aug. 11. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!