VW Phaeton?? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kíváncsiságból kérdezem csak,hogy a vw phaetonra szerintetek kapható normálisan alkatrész? Mivel tudom,hogy régóta nem gyártják.
Néztem a használtauto-n ilyen 2-3 max millió körül már elméletileg vezetett szervizkönyvel már vehető ilyesmi,vagyis kifogható..azonban azért ennyire "alacsony" az ára mert alkatrész már "foghíjas" hozzá? Vagy megfelel más tipus alkatrészei is hozzá? Ez hogy működik? Laikusként írom, így elnézést.
Köszönöm!
2020. nov. 6. 21:18
1/9 anonim válasza:
Azért ennyi az ára, mert öreg német luxusautó, ami tele van nyomva technikával ami mind szépen egyenként beadja a kulcsot
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen,ez benne van. Mint az Audi a8-al is ez a helyzet.
Azonban az alkatrész itt nem játszik vajon közbe még?:)
2020. nov. 6. 21:29
3/9 crudy válasza:
Ez könnyen kideríthető, menj el az unix, szakalmetal honlapjára és nézz körbe, egyébként van hozzá minden, annyira nem régi.
4/9 anonim válasza:
VW csoport autóiba nagyrészt ugyanazokat az alkatrészeket pakolták. A gond az egyedi elemekkel lesz, ami a kis példányszám miatt ritka, bontott meg nincs, így drága.
5/9 anonim válasza:
Alkatrész van hozzá, de tényleg elég problémás autó. Bár elméletileg az A8assal ikertestvér, valójában ez nem így van. Az A8 egy más (jobb) konstrukció, a Phaeton pedig egy tank, ami a Bentley Continental (!!) alapjaira épült. Emiatt vannak benne rendkivül drága, igényes megoldások. Volt egy Phaetonom, 5.0 V10 TDI. 4 hónap után eladtam, mert volt rá vevő. Szép volt, jó volt, valójában a 224 lovas Audi A6osom oda-vissza verte menetteljesítményben, hiába 100 loval gyengébb volt. Ennyit számít a hatalmas túlsúly. Mindenesetre érdemes kipróbálni, egy ikonikus autóról beszélünk. Vannak olyan részletei, ami még az Audi A8as fölé is emeli.
6/9 anonim válasza:
Alkatrész biztos hogy lesz hopzzá jó részt, hisz azért rengeteg minden azonos más modellekkel esetleg más cikkszámon fut, de alapvetően ugyanaz, csak árban mások ugye.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítő válaszokat nektek! 😊
2020. nov. 6. 23:50
8/9 anonim válasza:
Azert ilyen "olcso" mert egy bukott zaszloshajo a vwtol :) nem szereti senki,mert a v6 gyenge hozza mivel nehez, v10 meg problemas hosszutavon azt meg azert nem szeretik meg az mar azert eszik is rendesen. Dog nehez es lomha. Egyebkent talan az evek multan anmyira nem is nyugos mint az a8as, de megeygszer mondom talan, en legalabbis kevesebbett hallottam rola, az ismerettsegi korben tobb phaeton van mint a8
9/9 anonim válasza:
Nekwm is volt Phaetonom eladtam , most egy Q7-em van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!