VW phaeton 3.0td vélemény?:)
Sziasztok!
Hallottam róla, hogy az euro5 valahogy 2009 tol már a befecskendező,nagynyomasu szivattyú,elcseszték és az ilyen 240ezer km körül megadja magát, így ahhoz tartozó dolgokat is cserélni kell pl adagolók.
Azonban az euro 4 es meg úgy hallottam,hogy ott nincs ilyen,vezérlés is sokkal dupla annyit elmegy,sőt.
De egyébként phaeton tulajok/ volt tulajok ki mit tud róla mondani? Vélemény? :)
5 os,Brasco:
Nyilván komoly költségei vannak,ez nem vitás.
Az hogy betegágy,mind a kettő,ezt személyes pár év tapasztalat?
A komolyabb fenntartási költség csak egy dolog, ez vele jár. Viszont szerelni, azt mondják, valami rettenet.
A Népítélet írásainak fele negatív - ez nagyon rossz arány.Itt egy link a Totalcarról:
Szóval, elég bátor dolog belevágni. De ha erre vagy rákattanva, akkor rajta, a szívnek úgysem lehet parancsolni... :) Remélem, sikerül!
Szia, nekem volt egy éven keresztül egy ilyen vasam :)
3.0 TDI 2006 Euro 4 ugyebár
180 ezer körűl vettem, és 205 ezer körűl adtam el. Azért vettem mert kellett egy nagy kényelmes utazó autó Németország és Magyarország/Svájc utakra.
Sikerűlt kifognom egy abszolut fullos darabot, masszázs/fűtött/hűtött űlések, napfénytető szolárral, hűtőszekrény, Softclose,ACC, varrott bőr belső még a műszerfalon is, tehát mindennel telerakva.
Összeségében egy nagyon jó auó volt, csak dög lassú hajó hatása van és beaalszól mire A ból B be érsz :) viszont hosszabb utakon 7,5-8 literrel megvolt 21-es kerekeken :) (a város 16 ról itt nem teszek megjegyzést, mert nem erre lett kitalálva)
Maga a Motorral és a Légrugókkal hálisten nem volt bajom. De amielőtt eladtam, kezdett megdögleni a vezetőoldali Soft close és a Pdc hátúl/elöl. De lehet csak szerencsém volt hogy nem hullott szét az autó aztán kitudja.
Viszont hiába Bentley Platform meg ‘A8 verő’ a tipikus VW féle itt ott csörgő/nyikorgó beltér ebben is megvolt, pont mint a Passatomban, vagy Golfomban, na de ez ilyen.
Ha lenne bármi konkrétabb kérdésed szívesen válaszolok :)
Amúgymeg ha tetszik és ez az álmod, nyugodtam vágj bele, sokat nem veszíthetsz mert már lassan ingyen adják őket. De ha nem ez mindenáron az álmod, inkább egy A8-ast ajánlanék.
Figyeljetek ezek a kocsik pár év alatt szart sem érnek már.
Elavult az egész.
NE!
Nekünk volt, de tovább is adtunk rajta mihancs beindult lett cirka 1,5 milliót költöttünk ra, és meg akkor is szar volt.
Inkább vegye egy Passatot ezerszer többet ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!