11/23 A kérdező kommentje:
De ezt nem azért veszik, hogy ganét szállítsanak vele.
2023. jan. 21. 20:31
12/23 anonim válasza:
Mire használnád akkor?
Milyen helyzetben lenne jobb választás ez a fostenger, mint egy hilux vagy egy rendes platós teherautó?
13/23 anonim válasza:
Nekem ilyenem van, igaz nem tanyán csak falun. Minden kereszteződésben elsőbbségem van.
14/23 A kérdező kommentje:
Megjelenni vele, ezért venném. Meg elhozni azokat a dolgokat, amik kevésbé koszolják össze. Azt gondolod, hogy Amerikában is a tehetős ranch tulajdonosok azért veszik meg, hogy ganéjt szállítsanak vele? Jó naiv vagy.
2023. jan. 21. 21:11
15/23 anonim válasza:
Jaj, a piros amcsi autós kérdező visszatért :D
Egyébként nem vennék, totálisan felesleges. Amire egy pick up kell, arra egy Navarra, L200, Amarok stb stb bőven elég. Ha annál nagyobb teherbírás kell, akkor pedig a megfelelő munkagépet venném.
De dicséretes, hogy nézed a Yellowstone-t, Costner jól összerakta
16/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nézni, de mindegy. Illetve elkezdtem, de unalmas volt számomra.
2023. jan. 21. 21:37
17/23 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy még mindig sokan azt hiszik, hogy a tanyák omladozó viskók, ahol áram sincs, és hogy a pickupokkal ganét hordanak, sokan még el is hiszik ezt…
18/23 anonim válasza:
Mi a különbség a tanya és a farm között? A kérdés az volt, hogy tanyára vennétek e ilyet, később meg bevallja, hogy a Ewing farmon él.
19/23 anonim válasza:
Megjelenni vele? A mókusok előtt akarsz vele flexelni?
20/23 A kérdező kommentje:
Hogyne. Tudod te, hogy milyen jó érzés? Egyszer élünk csak.
2023. jan. 23. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!