Ha most kellene autót vennetek, és kereken 3 millió lenne a keret, mit vennétek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 23:42
3/11 anonim válasza:
1,5 millióból vennék egy 1.6-os 2006-os Corollát és megcsináltatnék rajta mindent.
4/11 anonim válasza:
Valami durrogós/csattogós kocsit ami hörög és brutál a hangja😀 pl Ford focus rs. vagy Subaru
5/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
20 évesen vagy nagy családosként?
Amúgy meg nekem az a tanácsom, hogy fiatalon ami tetszik és szíved vágya.
Eljön azaz idő amikor már megbánod, hogy nem vetted meg azt amit szerettél volna.
Én 2 millióért vennék egy jó alapot és azt leszervizelni rendesen mindent amit kér.
Mondjuk egy corollát, civicet.
6/11 anonim válasza:
Saab 95-öt a gyártás végéről, vagy Citroen C5-öt szintén a gyártás vége feléről.
7/11 anonim válasza:
BMW 630, amelyiket a kisgyerek a másik threadben linkekre hahuról 2.5 millióért és megmondta, hogy az egy prémium luxus autó, bika gép, minden pipi mellé fog beülni, meg lehet vele driftelni. Van a gyerek vagy 8 éves és látszik nagyon ért hozzá szóval én hallgatnék rá és megvenném. :D
8/11 anonim válasza:
Valami '70-es, '80-as, '90-es évekbeli nagy, amerikai tepsit. Mindegy mi, csak menjen. Aztán kiélvezném az igazi autózást, amíg 1000 Ft alatt van a benzin.
9/11 anonim válasza:
#8 Ennyiért nincs olyan,főleg nem 70,80as évekből :)
10/11 anonim válasza:
rs vagy opc ,gsi esetleg gti vonalon nézelődnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!