Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Annak van értelme, hogy kb...

Annak van értelme, hogy kb 1évet dolgozok azért, hogy vegyek egy autót?

Figyelt kérdés
Nagyjából 10 millió forintba kerülne, és 1év alat tudnám összesporolni. Nem hülyeség ennyit sporolni?
ma 18:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
Nincs semmi értelme.
ma 18:20
 2/29 anonim ***** válasza:
0%
Egy 350Z már 7 millióból is kijön.
ma 18:22
 3/29 anonim ***** válasza:
13%

1 év alatt 10M, + még megélhetés is megy? Jólmegyöcsém.

Amúgy mit kamuzul itt? Pontosan tudod, hogy SOKAN 3-5 évig spórolnak 2M-es kocsikra is.

ma 18:26
 4/29 A kérdező kommentje:
1.2m nettó a fizetésem... Miért ne maradna megélhetésre?
ma 18:29
 5/29 anonim válasza:
79%
Hogy számodra minek van értelme, azt neked kell tudnod. Én biztos nem vennék egy 10 milliós autót egy évnyi spórolás után, mert nincs rá igényem.
ma 18:35
 6/29 A kérdező kommentje:
Nekem lenne rá igényem, csak kicsit furcsa, hogy ennyit kell sporolni "egy autóra".. még eléggé fiatal vagyok 24éves.
ma 18:37
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
És mivel keresel 24 évesen ennyit, ha totál nem vagy képben az árakkal és az élettel?
ma 18:41
 8/29 A kérdező kommentje:
Ausztriában dolgozom(határtól 50km-re) teherautó sofőrként(C-vel) 2900nettó-ra jön ki a havi fizum a 13-14 havi fizuval.
ma 18:44
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
Miez a kérdés? Én is megvettem az álomautóm, mert akartam. Kész. Pont. Volt értelme. Az az értelme, hogy én szerettem volna. Ha te szeretnéd, akkor mi a kérdés? Nem értem.
ma 18:45
 10/29 A kérdező kommentje:
Az árakkal miért ne lennék képbe? Tudom, hogy kb 10millió forint körül van az autó, csak elkeserítő, hogy erre 1évet kell várni... nem? vagy csak én gondolom ezt így?
ma 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!