Németországban vásárolnék autót, Ausztriában lepapirozni, forgalomba helyezni mivel itt dolgozom és hosszabb távra tervezek itt. Milyen kôltségek vannak? Egyáltalán van értelme onnan kocsit ide az árkulônbség miatt?
Az autó egy 2007 évjárat,1,9 diesel 150 lóerô euro4-es motorral.
Itt Ausztriában amit találtam keresôkben,drágábbak mint Németben,ezért gondoltam onnan venni autót ha megéri.
Kôszônôm a válaszokat elôre is!
Nem Golf nem is Passat,hanem egy Alfa Romeo159 1,9 Jtdm kombi 150 lovas.Elnézést én nem irtam le megfeleôen!
Ez a kocsi extráktól állapottól fuggôen 5-6-7ezer euróknál mozognak!Esetleg van erre is valami kalkulátor program?
Kôszi Petya a választ,de szerintem félre értettél valamit,mivel Németországban venném az autót,és Ausztriában szeretném tovább használni,mivel én itt dolgozom,csak nem értek ezekhez nagyon.
De gondolom itt is kell valami regdijat fizetni vagy honositást,úgy mint magyarba ha viszel egy kocsit németbôl pl.
De tényleg kôszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!