Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10ezer euroert milyen autot...

10ezer euroert milyen autot vennetek?

Figyelt kérdés

Le szeretnem cserelni a kis 1999es daewo lanosomat, jon a gyerek is, ebbe se klima, se semmi, kenyelmetlen.

Leginkabb varosi ingazas, illetve neha autopalya(nemet).

2022. aug. 15. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért euróban adod meg - ezek szerint németországban élsz, és ott vásárolnál?

Sajnos az ottani piac más mint az itteni, más autót kapsz azonos delláért, így nem a magyar fórum a legmegfelelőbb erre.

Amit viszont tuti kapsz, és szerintem ennyi pénzből jó választás lehet, az a 2. generációs Kia Cee'd, leginkább a faceliftes változat. Ha eddig Lanosod volt, gondolom legfontosabb a megbízhatóság - a Cee'd ezt tudja, jól megépített minőségi hatást keltő autó, persze nem VW Golf, de nem is annyiba kerül, és az anyaghasználaton kívül nem mondanám sokkal rosszabb autónak minőségérzetre. Az 1.4-es motor pályára (főleg a németre) kicsit kevés, a dízel városi ingázásra nem az igazi, de az 1.6-os benzines ha nem akarsz 180-nal krúzolni folyamatosan az autobahnon, teljesen jó választás lehet. És hát van kombi. Gyerekkel nem hátrány.

2022. aug. 15. 11:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen Nemetbe vagyok
2022. aug. 15. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Meg kellene határozni az igényeket. Én Passat kombit, de valószínű neked nem ez kell
2022. aug. 15. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
26%

#3 meghatározta, jön a gyerek, ergo apa beindul:

- min. 130kw

- min. kombi (de nem ám Fabia vagy I30)

- nézzen is ki valahogy: német (dögunalom amúgy)

- meg lehessen vele jelenni (hmmm. azt hittem a gyerek miatt lesz): német (menő? nem)

- de ha ez egy SUV se baj...

2022. aug. 15. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Hát ebből semmit nem írt le.. De legalább a németgyűlöletedet kiélhetted...
2022. aug. 16. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:

#4 Azt is, meg arra az egyébként teljesen valós tényre is felhívtam a figyelmet, hogy gyerek = nagy, villantós autó vételére feljogosítás nagyon sokak részéről.

Egy MPV-t pl. el se tudna képzelni senki sem, mert hát azon látni hogy nem "üzletemberes" hanem "családos" kocsi, annyira nem menő kisgyerekes apuka látszatát (valósan) kelteni.

2022. aug. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!